2777
2789
عنوان

به خاطر مهریه جاریم‌ دارم گریه می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 45 پست
شوهرم میگه باید به برادرم کمک کنم در صورتی که برادر شوهرم خیلی ولخرج خیلی به خودش اهمیت میده و لباس ...

توام مهرتو بزار اجرا بگو طلاهامو نمیدم ولی زمینو بخاطر یک زنیکه دیگه بفروشی منم مهرمو اجرا میزارم که زندگیمو حراج کردی مرتیکه.... سلیطه و هار شو گریه نکن ابرو همرو ببر برو در خونشون جیغ بزن که تو رفتی زن گرفتی شباتو خوش گزروندی حالا من تقاص بدم 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

من جای تو بودم اتیشش میزدم

میدونی الان خونه یا ماشین و طلا بفروشی چقدر زندگیت عقب میافته

دیگه نمیتونی بخری

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بهش اگه قراره واسه دیگران زندگیم بهم بریزم ترجیح میدم این زندگی نباشه.

اصلا هم کوتاه نیا بگو برو کلیه ات بفروش کسی هدیه پس نمیگیره.مردک رو اعصاب

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
توام مهرتو بزار اجرا بگو طلاهامو نمیدم ولی زمینو بخاطر یک زنیکه دیگه بفروشی منم مهرمو اجرا میزارم که ...

موافقم...برو سرش دعوا راه بنداز بلکه به غیرتش بربخوره تن لششو به کار بندازه ما تحتشم‌جمع‌کنه فکری به حال مهریه زنش بکنه نه برادرش

شوهر من از برادرش کوچک تره

😐

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
شوهرم میگه باید به برادرم کمک کنم در صورتی که برادر شوهرم خیلی ولخرج خیلی به خودش اهمیت میده و لباس ...

توام طلاق بگیری از همچین آدمی بهتره یعنی چی به شما چه مگه باباشه که باید مهر زنشو اون بده

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉
شوهر من از برادرش کوچک تره

من فقطط یه چیز به شوهرم میگفتم

ببخشیدا ببخشیدا میگفتم مکه تو باهاش خوابیدی که حالا خودت موظف میدونی مهریه اش بدی

والا انگار ازش فیص برده که حاصره خودش سختی بده

هرکی کرده دندش نرم بره مهریه بده

اه اه اه اه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
مادر شوهرم طبقه بالای خونشون خالیه ولی نمی فروشه بده پسرش

مهرش قسط بندی کنن بدن . مگه تو مادرش هستی طلاهاتو بدی مهر زنش 🥴 به شوهرت بگو مهر زنت بر گردن توئه نه زن داداشت .دایه دلسوز تر از مادر شده . پدر و مادرش کمک نمیدن شوهرت چقدر بی منطق و ساده س.در ضمن شما عقد هستی و میتونی از خانواده ات کمک بگیری تو این ماجرا . دوستانه و قاطعانه مسئله رو حل کنن. 

چه ساده این

ی عمر زحمت خودتو شوهرتو میریزی حلق جاریت!!! از نخوردن ونپوشیدن

جمع کردی، ازتفریحتون گذشتی

محکم وسفت وایسابگو نه!!! 

چقد شلی

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠