2777
2789
عنوان

رنگ موی مشکی n1 آیا پاک میشه؟ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19436 بازدید | 39 پست
دیروز😭😭😭 البته موهام تا رو شونه هامه خیلی زشت شدهههه😢

درکت میکنم 

تا یه ماه میری حموم رنگ پس میذه فقط

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
منم پارسال همین غلطو کردم موهامو مشکی کردم اینقد زشت و مصنوعی شده بودن بعد هر روز سرمو باشامپو میشست ...

ای خداااا😭😭😭

این چطور رنگ موی طبیعیه که مصنوعی تر از همه ی رنگ هاس آخه😤😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خداااا😭😭😭 این چطور رنگ موی طبیعیه که مصنوعی تر از همه ی رنگ هاس آخه😤😣

اره شماره یک خیلی زشته تو باید شماره ۴میزدی ۴مشکی طبیعی 

اصلا روزانه سرتو با شامپو نشور و گرنه موهات میریزن کچل میشی 

اره شماره یک خیلی زشته تو باید شماره ۴میزدی ۴مشکی طبیعی  اصلا روزانه سرتو با شامپو نشور و گرنه ...

من نمیدونستم😭😭😭

نمیشورم 

به جهنم که سیاه شد😂

نمیخوام کچل شم 

همین الانشم موهام داره میریزه😭

واقعا؟  انشالله که بهتر بشه چون خیلی بده😭

میشه ایشالا فقط یکم‌صبر داشته باشید، الان با رنگ مشکی موهاتون حتما آسیب دیده بخواید دوباره دکلره کنید دیگه بدترم میشه، چند بار برید حموم کمرنگ تر میشه

برا من تا ۲ هفته میرفتم حموم آب سیاه از موهام میومد 😂😂

[QUOTE=156398203]میشه ایشالا فقط یکم‌صبر داشته باشید، الان با رنگ مشکی موهاتون حتما آسیب دیده بخواید دوباره دکلره کنی ...[/QUOTE😂😂😂😂

دیگه نمیتونم دکلره کنم 

گفتم یه رنگ مشکی بزارم دیگه پرونده رنگ بسته شه 

چون میخوام باردار شم گفتم موهام خوشگل باشه 

ولی برعکس شد😭

من نمیدونستم😭😭😭 نمیشورم  به جهنم که سیاه شد😂 نمیخوام کچل شم  همین الانشم موهام دار ...

اره اصلا نشور هفته ای یکی یا دوباره سرتو با شامپو بشور چون رنگ موی مشکی بیشتر از دکلره مورو میسوزونه من الان دوساله بخاطر رنگ موی مشکی ک کردم کف سرم خالی شد چقد هزینه کردم بخاطر موهام ک برگردن ولی هیچ ب هیچ الان میخوام برم مزوتراپی

اره اصلا نشور هفته ای یکی یا دوباره سرتو با شامپو بشور چون رنگ موی مشکی بیشتر از دکلره مورو میسوزونه ...

الهی

انشالله که درست بشه موهات

خیلی ممنون که بهم گفتی 

وگرنه تصمیم داشتم از فردا هر روز با شامپو بشورم😣