2777
2789
عنوان

رنگ موی مشکی n1 آیا پاک میشه؟ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19436 بازدید | 39 پست

عه مامانه منم موهاشو مشکی کرده بود خیلی افتضح شده بود شبیه پیر مردهای معتاد من ک خودم موهام مشکی پر کلاغیه دکلره رو خواستم رنگ موهای خودم کنم قهوهوای خیلی سوخته گرفتم مشکی نگرفتم شما ججوری ان یک میزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گذاشتی؟

منم گذاشتم خیف موهام تا باسننم بود صاف و خوشگل شوهرم گف مشکی کن کردم نه تنها زشت شد بلکه وز شد مجبور شدم کوتاه کنم تازه الان بعد سه ماه یکم رنگش طبیعی شد

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
عه مامانه منم موهاشو مشکی کرده بود خیلی افتضح شده بود شبیه پیر مردهای معتاد من ک خودم موهام مشکی پر ...

آخه زنگ زو موهای من نمیمونه 

N5 گذاشتم دو هفته نشده همش پاک شد شد بلوند تیره😐

منم پارسال همین غلطو کردم موهامو مشکی کردم اینقد زشت و مصنوعی شده بودن بعد هر روز سرمو باشامپو میشستم  ک مثلا رنگش باز شه ولی موهام وحشتناک ریخت و کچل شدم لعنت ب رنگ موی مشکی ☹️