سلام خدمت همه خانم های عزیز من عضو جدید هستم.من میخواستم پسردار بشم چون یک دختر دارم که خدا برام حفظش کنه میخوام یک پسر هم داشته باشم ولی شوهرم واریکوسل چپ رو عمل کرده چیکار کنم که پسر بشه؟
خودت میگی عمل کرد میخام بدونم کسی بدون اینکه شوهرش عمل کنه با واریکوسل پسردارشده خب عمل براهمه نمیش ...
فک نمیکنم کسی با وجود واریکوسل پسر دار شده باشه مگه اینکه عمل کنه،منم شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد الان تو اقدامیم واسه پسر یه دختر دارم
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
خودت میگی عمل کرد میخام بدونم کسی بدون اینکه شوهرش عمل کنه با واریکوسل پسردارشده خب عمل براهمه نمیش ...
چی میگی واریکوسل درمان قطعیش فقط عمله
ی رگ واریسی ب اون کلفتی چجوری میخواد اسپرم خوب و سالم تولید کنه؟ ینی میگم بدون عمل واریکوسل بارداری یجورایی ممکن نیست
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
بدبختی اینه دکتر میگه شوهرم عمل نمیخاد چون اوضاعش وخیم نیس البته این برا یکی دوسال پیشه الانو نمیدون ...
واریکوسل تنها راهش عمله شوهر من پارسال عمل کرد دوطرفه بود،الان شکر خدا وضعیت اسپرماش عالی شدن فقط باید بعد از عمل دوسه ماه کار سنگین نکنه قرص تقویتی بخوره
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
من حامله شدم بعد دوبار اقدام شوهرمم عمل نمیخاد چون شدید نیس دکتر گفت بادارو باردار میشی دوماه ...
جنسیت بچتون چیه؟
من حامله شدم بعد دوبار اقدام شوهرمم عمل نمیخاد چون شدید نیس دکتر گفت بادارو باردار میشی دوماه ...
خو خوبه ک دنبال چی ای وقتی بارداری ؟
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
واقعا؟ آخه ما ک اقدام بودیم برای بچه دکترها میگفتن تنها راهش عمل هست شاید علم جدید تر شده دیگه عمل ...
برامن برا دوسال پیشه گفتن فقط شوهرم اسپرماش بدشکل گرید ۲ به ۳ هم هست یعنی تاحدی زیاد اما گفتن عمل نمیخاد گفتن اگه تایسال حامله نشی بعد عمل وگرنه اگه سرخود عمل کنیم ممکنه کلا بچه دار نشید شوهرمم دوماه ویتامین خورد باردارشدم
هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖