2777
2789
درخواستمو قبول کن  خصوصی بهت بگم گلم   اول از همه خونسردیتو حفظ کن

نمیشه اینجا بگی 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم  دمنوش آویشن میخورم با چای کم رنگ بدون قند قند و شیرینی برا کرونا بده. انگور انار خربزه نباید بخوری و ترس عامل اصلی سخت شدن مریضی هستش پر خوری نکن تو غذا خوردن سبک بخور ولی مایعات زیاد بخور آب میوه بگیر طبیعی بخور

باشه عزیزم  این یک دمنوش قویه  مصرف کنید  خوب میشید  من استفاده کردم  خوب شدم  

پونه یک قاشق 

گیاه پولک یک قاشق 

شیرین بیان  

عناب  و هلن  دو عدد  

یک تیکه صمغ کتیرا

زنجبیل    دارچین   دم کنید . این هارو  هرکس که  مشکوک به کرونا هست  روزی دو لیوان   در ۶ روز  پیاپی  میل کنه   مایعات زیاد مصرف کنه  ابمیوه  طبیعی  و سالم میل کنه  و ابنمک قرقره  کنه   معدش هم سبک  باشه   آب  هم زیاد مصرف کنید    زودی خوب میشید   زود زود     هرکسم  میخواد ایمنی بدنش  قوی بشه  این  دمنوش رو  در سه روز   روزی  یک لیوان  میل  کنه     به امید بهبودی . 

این منم (نامفهوم تر از نقاشیهای داوینچی ،تنها تر از فروغ، بیباک تر از فریدون ،صادق تر از هدایت ،مرتد تر از شاهین )😊
فقط آویشن دارم و پونه

برو از عطاری بخر   ایناییی که فرستادمو   بگو سوهرت بخره برات 

این منم (نامفهوم تر از نقاشیهای داوینچی ،تنها تر از فروغ، بیباک تر از فریدون ،صادق تر از هدایت ،مرتد تر از شاهین )😊