2777
2789
عنوان

دوستان کمککککک😓😓

139 بازدید | 26 پست

دوستان مامانم اینا برای دایی مجردم ی دختریو زیر نظر داشتن ی مدتی.ینی اینطوریه ک دختر خانم تو اموزشگاه ارایشگری اموزش میبینه بعد مامانم ایناهم دیدنش و پسندیدن رفتارو اخلاقشو..بعد الان مامانم میخاد بره یجورایی خاستگاری و اینا .البته ادرس خونشونو داره و میخاد با مامان دختر خانم اول صحبت کنه ضمن اینک اونا اصلاا مامانمو نمیشناسن.حالا مامانم میگ من برم در خونشونو بزنم بگم چی؟!تجربه ای اگ داشتین میشه راهنمایی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در میزنن. میگن واسه امر خیر میخواستیم مزاحمتون بشیم.. بقیه حرفا خودش پیش میاد فقط عکس داییتون..عکس الانش میش نادرتون باشه همین..

بعد داخل هم نرن شاید شرایط مهمون داری نداشتع باشن. بگن اگه موافقید شماره منزل بدید. تلفنی هماهنگیای لازم و انجام بدیم. همین 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه کار دیگه ام میشه کرد. به خود دختر خانوم اطلاع بدید که مادرتون مثلا فلان موقع میره در خونشون یا ازشون بخوایید شماره بدن تلفنی قرار بدارید واسه جلسه اول خاستگاری

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

در میزنن. میگن واسه امر خیر میخواستیم مزاحمتون بشیم.. بقیه حرفا خودش پیش میاد فقط عکس داییتون..عکس ا ...

اره  نکاتی بس  کلیدی بود.فقط اونا ی کوچولو حالت مذهبیو خشک دارن واکنششونو نمیتونیم حدس بزنیم 😅

اره  نکاتی بس  کلیدی بود.فقط اونا ی کوچولو حالت مذهبیو خشک دارن واکنششونو نمیتونیم حدس بزن ...

داییتونم مذهبیه؟؟؟؟ اگه نیست کاش بی خیال شید. اختلاف فرهنگی کار دستتون میده خدایی نکرده. 

خوب پس اصلا اول به دختر نگید که یه موقع شر میشه. مادرتون برن دم خونشون. هر چقدرم خشک و مدهبی باشن دیگه با چوب که منتظر خاستگار واینستادن😂😂

یه کار دیگه ام میشه کرد. به خود دختر خانوم اطلاع بدید که مادرتون مثلا فلان موقع میره در خونشون یا از ...

مامان من اعتقاد داره اگه از دخترخانم شروع کنیم یجورایی  درست نیستش .بهتره با خانواده دختر خانم صحبت بشه اول

مامان من اعتقاد داره اگه از دخترخانم شروع کنیم یجورایی  درست نیستش .بهتره با خانواده دختر ...

درست میگن. 

داییتونم مذهبیه؟؟؟؟ اگه نیست کاش بی خیال شید. اختلاف فرهنگی کار دستتون میده خدایی نکرده.  &nbs ...

ن دایی من مذهبی نیستش زیاد  ولی خب کنار میاد.اوناهم زیاااد مذهبی نیستنا ولی خب نسبت ب ما اینطور دیده میشن.اره درست میگید شما .دعا کنید جورشه داییم از سینگلی دربیاد😁🌸🍃