2777
2789
عنوان

دوستان کمککککک😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 26 پست

من یه خاستگار داشتم. تو محل کتر منو دیده بود. البتع مادرش. چون مزون بود اونجا.

بعد بدون اطلاع من به صاحب کارم گفته بود شماره خونمونو بده که با مادرم صحبت کنه. صاحب کار هم زنگ زده بود به پدرم..چون مادرم فوت شده بودن.. و اجازه گرفته بودن واسه دادن شماره... شما ام میتونید این کار و بکنید. از جایی که کار میکنه شماره بگیرید که مامانتون زود بره سر اصل مطلب. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دایی من مذهبی نیستش زیاد  ولی خب کنار میاد.اوناهم زیاااد مذهبی نیستنا ولی خب نسبت ب ما اینطور ...

شما خودت مجردی؟؟؟ معلومه هم داییتو دوست داری هم زن دایی رو.. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من یه خاستگار داشتم. تو محل کتر منو دیده بود. البتع مادرش. چون مزون بود اونجا. بعد بدون اطلاع من به ...

شماره خودشو دادن.مامانم هم میگ نمیشه ک با خودش هماهنگ کنیم🤣میخاد فردا پس فردا حضوری بره جلو در خونشون

من ک اره.داییم ک جونمه زندایی اگ قسمت شه ک دیگ واویلااا😅

ان شاءالله خدا همتونو برای هم خفظ کنه عزیزم. از حرفات معلومه دختر خوب و خونگرمی هستی. خوشبخت بشی عزیزم

شماره خودشو دادن.مامانم هم میگ نمیشه ک با خودش هماهنگ کنیم🤣میخاد فردا پس فردا حضوری بره جلو در خونش ...

اره خوب. باید با خانوادش صحبت کنن.. ان شاءالله خیر باشه براتون. از الان مبارک باشه. 

ان شاءالله خدا همتونو برای هم خفظ کنه عزیزم. از حرفات معلومه دختر خوب و خونگرمی هستی. خوشبخت بشی عزی ...

شما خودتون خوبین ک همه روهم خوب میبینین.مرسی از دعای قشنگتون❤❤ 

شماهم خوشبخت بشین انشالله🌻🍃

شما خودتون خوبین ک همه روهم خوب میبینین.مرسی از دعای قشنگتون❤❤  شماهم خوشبخت بشین انشالله🌻🍃

ممنون عزیز دلم. 😗😗😍