2777
2789
عنوان

واااای دندونم😭😭

154 بازدید | 46 پست

بچه ها دارم میمیرم از دندون درد

کسی می‌دونه هزینه پرکردن دندون تو بیمارستان دولتی چقدره؟؟ با دفترچه خدمات درمانی(روستایی)

دندونم یه دونه بالا سوراخ بزرگه همه دندونای پایین و اطرافشم باهاش درد میکنن 😭

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫

هزینه رو ک نمیدونم ولی یک ژلوفن باخلال دندون سوراخ کن  مایه داخلش یکم بزن رو دستمال یا پنبه بذار رو دندونت سریع  دردش اروم میشه حواست باشه  اب دهنت قورت ندی یا پخش بشه مایه ژلوفن خیلی بد طعم تنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه رو ک نمیدونم ولی یک ژلوفن باخلال دندون سوراخ کن  مایه داخلش یکم بزن رو دستمال یا پنبه بذا ...

ندارم الان هیچی فقط آب نمک زدم ک یه ذره موقت اثر داره

نه خیلی عقب نیست، بعد از نیش این کل هزینه هاست؟! خیلیییی درد می‌کنه خواب ندارم 😢

من دندون نیشم این قیمتاشه گفت تازه بدون روکشم الکیه از۱۶۰۰تا۲ میلیون درنظربگیرواسه روکش

من دندون نیشم این قیمتاشه گفت تازه بدون روکشم الکیه از۱۶۰۰تا۲ میلیون درنظربگیرواسه روکش

ای خدا همین کارارو میکنن ک نمی‌تونیم یه دکتر ساده بریم این میشه اوضاع مون