فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍 عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
خواهر زاده بزرگم وقتی دنیا اومد من 5سالم بود 2 ساله که شد 7 سالم بود سپردنش بهم بیاد تا مغازه اونجا عموشو دید رفت سمت عموش منم خجالت کشیدم از مغازه رفتم خونه به خواهرم گفتم دست عموشه از اونطرف هم با عموش خدافظی کرده بود یک بچه دوساله تنها هیچکسم پیشش نبود ی لحظه گفتم برم دنبالش رفتم دیدم وسط خیابون داره گریه میکنه اینو تاحالا به هیچکس. نگفتم برگشتم بشون گفتم عموش اوردش😓
مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄