2777
2789
عنوان

رشته حقوق برم یا نه؟

594 بازدید | 7 پست

کنمور تجربی دادم رتبم تو منطقه سه شده ۴۲۵۰۰ الان مث چی گیر کردم😭 کسانی که رشته حقوق خوندن بنظرتون من برم حقوق بخونم ولی میخوام جدی پیگیرش باشم😞 لطفا لطفا لطفا بهم کمک کنید هرچی اطلاعات دارین منم در جریان بذارین تو رو خداااا

من حقوق خوندم ولی پشیمون شدم چون باید ۴ سال بخونی واسه لیسانس دوباره دو سالی هم بخونی واسه آزمون وکالت ولی خب اگه واقعا دوسش داری برو .من اگه الان بود ی رشته میخوندم که بتونم سریع وارد بازارکار بشم گرچه شوهرمم ب هیچ وجه اجازه نمیده😂😂😂

صآحب ضربانه قلبمــــ♥ــی حضرت یار💋💋💋♥♥♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرت من اگه جدی پیگیر باشم و ادامه بدم ارشد بخونم بهتره یا وکالت؟

وکالت و بیخیال شی بهتره چون باید حداقل ی آشنایی چیزی داشته باشی ک تو دفترش کارتو شروع کنی هم اینکه خودتم بخوای دفتر بزنی تو این اوضاع دنگ و فنگ داره مدیریت ها بهتره

وکالت و بیخیال شی بهتره چون باید حداقل ی آشنایی چیزی داشته باشی ک تو دفترش کارتو شروع کنی هم اینکه خ ...

یعنی در این حد بده حالا من چیکار کنم😢  هر سال رتبم شش هزار اینا بود نرفتم دانشگاه الان نمیتونم به کسی بگم حتی😣

یعنی در این حد بده حالا من چیکار کنم😢  هر سال رتبم شش هزار اینا بود نرفتم دانشگاه الان نمیتونم ...

والا اگه کسیو داری ک بعد از دانشگاه بری دفترش کار کنی و یاد بگیری بخون وگرنه الکی خودتو الاف نکن .رشته خوبیه من عاشقش بودم ولی خب بازار کار صفر