2777
2789

خواستم با همراه بانک موجودی بگیرم هرچی میزدم مینوشت رمز دوم اشتباا است بااینکه خودش میاد و اصلا من وارد نمیکنم که اشتباه باشه بعدم نوشت 

رمز پویا مسدود شد حالا چکار کنم حتما باید برم بانک یا اینترنتی میتونم دوباره فعالش کنم

استارتر عزیز سلام و با آرزوی براورده شدن حاجت ها و ارزوهات 😍⚘

۱۴ روز تاپیک سفره صلوات داشتیم ، هر روز برای یکی از چهارده معصوم صلوات فرستادیم. آخرین تاپیک هست که سفره صلوات امام زمان (عج) هست🌼🌼🌼

بیاین شرکت کنین آخرین روزه 😍😔💔💖⚘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5080030/سفره-صلوات-هدیه-به-آقا-امام-زمان-حضرت-مهدی-موعود-عج-روز-آخر?page=1

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر.شمام که رمز دومتو اشتباه زدی و کارتت مسدود شد رمز دومتم می‌گفت اشتباهه و کار نمیکرد؟برا من رمز اولمو میزنه اشتباهه،نمیدونم به خاطر اینه که مسدود شده یا من اشتباه میزنم