2777
2789
عنوان

خانم ها کیا گوشیه آیفون دارن ؟

213 بازدید | 9 پست

سلام میخواستم بدونم اگر کسی که از گوشی آیفون بلاک میکنه رو فقط تماس هامون بلاک میشه یا اس ام اس هم اتوماتیک بلاک میشه از همون شماره و اینکه تماس بی پاسخ میره برا طرف یا پیام هام به پوشه شماره های مسدود شده ؟ ممنون میشم اگر جواب بدین

شهزاده و پرنسس

پیاماشم بلاک میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک میشه پیام و تماس و اینک هیچی نمیاد برا طرف وقتیکه بلاک کردی 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
ای داد ممنون عزیزم پیام ها میره تو پوشه مسدودیا ؟ 

ارع فک کنم ولی رو صفحع نمیاد و نشون دادع نمیش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بلاک میشه پیام و تماس و اینک هیچی نمیاد برا طرف وقتیکه بلاک کردی 

ممنون عزیزم      اصلا به جهنم چیکار کنم دیگه فردا میرم جلو مغازه تو پاساژ تیپ میزنم از جلوش رد میشم بسوزه

شهزاده و پرنسس

با سومین خط زنگ زدم بهش اونو هم بلاک کرد صدامو شناخت میخواست حرف بزنه با گریه گفتم ببخشید اشتباه گرفتم چون اون شماره مو نداشت گفت چرا اینجوری میکنی ؟ چرا اذیتم میکنی قطع کردم دوباره گرفتمش دیدم مسدود کرد

شهزاده و پرنسس
با سومین خط زنگ زدم بهش اونو هم بلاک کرد صدامو شناخت میخواست حرف بزنه با گریه گفتم ببخشید اشتباه گرف ...

کی😐

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
کی😐

بیست ثانیه هم طول نکشید عزیزم ... امروز خونه تکونی داشتیم کارگر داشتیم تو خونه نتونستم برم بیرون ان شاالله فردا برم دعا کنین ماموریتم با موفقیت انجام میشه گوشی رو که جواب داد گفت بله من جواب نمیدادم نمیتونستم چیزی بگم چون حالم بد بود هی میگفت بله الو ای بابا بله ؟ تا گفتم بله سلام صدامو شناخت گفت چطوری عزیزم خوبی کجایی ؟ با صدای گرفته گفتم ببخشید اشتباه گرفتم گفت اه برو بابا چرا انقدر رو اعصابمی بعد قطع کرد گوشیش رو  ... البته به خاطر اون نبود ناراحتی و گریه هام

شهزاده و پرنسس