2777
2789
عنوان

ازدواج با قانون جذب

1298 بازدید | 19 پست

تا حالا کسی از بین شما بوده که همسرشو با قانون جذب بدست آورده باشه؟

مثلا ویژگی های خاصی مدنظرش بوده و همون آدمی که تو رویاهاش ساخته بوده رو ببینه و باهاش ازدواج کنه؟

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعیی کاش میشد با عشق ازدواج کنم

این روزهایم به تظاهر میگذر...تظاهر به بی تفاوتی،تظاهر به بی خیالی،به شادی به اینکه دیگر هیچ چیز مهم نیست اما.‌‌..چه سخت می کاهد از جانم این نمایش💔
بله دیدم خالم

چطوری بوده امکانش هست توضیح بدی؟

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
چطوری بوده امکانش هست توضیح بدی؟

نوشتن ویژگی های همسر آینده و تجسم کردن و نقش بازی کردن 

جوری که انگار واقعا داری باهاش زندگی میکنی 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
شوهری که با جذب بیاد با انرژی منفی کوجیکی میره

کسی که با دعا بیاد با نفرین میره

کسی که با جذب بیاد با انرژی منفی میره

میشه بگی دقیقا باید چیکار کرد؟!

خودمونو بسپریم به سرنوشت هر چی چذاشت جلومون بگیم مرسی؟

من تو کانال ساناز اسبقی هستم.خیلی ها موفق شدن

من فک میکنم اینا برا تبلیغ خودشون اینا رو میذارن

کسی که واقعی نتیجه گرفته میخوام 

من فک میکنم اینا برا تبلیغ خودشون اینا رو میذارن کسی که واقعی نتیجه گرفته میخوام 

چی بگم من خودم باورت میشه هنوز تمرین هاش و بعد از ۲ سال انجام ندادم

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
چی بگم من خودم باورت میشه هنوز تمرین هاش و بعد از ۲ سال انجام ندادم

من برا یه کانال دیگه رو یه بار انجام دادم ولی اتفاقی نیوفتاد

فقط خوبیش این بود که تکلیفم با خودم روشن شد و فهمیدم چجور مردی رو میخوام

قبلنا تا هر کسی رو میدیدم عاشقش میشدم ولی الانا نه دیگه

من برا یه کانال دیگه رو یه بار انجام دادم ولی اتفاقی نیوفتاد فقط خوبیش این بود که تکلیفم با خودم رو ...

ولی قانون جذب واقعیه از من گفتن

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم