2777
2789
عنوان

مامانم امان از مامانم😫

946 بازدید | 48 پست

اصلا ب خودش نمیرسه۴۰سالشه من بیست سالمه دو سالو‌نبمه عقد کردم همش میره سر زمین ی ضد افتاب نمیخره بزنه ب پوستش کلا سیاه سوخته شده ی روسری نمیخره حتی گوشی هم نمیخره ن ابروهاشو میکی ه ن موهاشو رنگ میکنه من خیلی خجالت میکشم پیش خانواده همسرم

ازون طرف مادرشوهرم ۴۴سالشه اونم هر روز میره سر زمین ولی همیشه تمیز و مرتبه ضد افتاب میزنه پوستش از من بهتره ابروهاش مرتبه حتی لباساش

قسم میتونم بخورم پنجاه تا روسری خوب داره 

چکار کنم با مامانم

هر چی میگم گوش نمیکنه فقط قهر میکنه

همیشه عشق باشد همیشه برکت💓تا اوج با پرواز 650

حق داری

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسرده نیس؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

مقایسه نکن اون این مدلی بار اومده و همون جور که هست قبولش داشته باش

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ن

تو روستایین

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘

با بابات برینش بازار خودتون براش خرید کنین کم کم سر ذوق میاد ازش تعریف کنین از زیبایی هاش بگین 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
مقایسه نکن اون این مدلی بار اومده و همون جور که هست قبولش داشته باش

یعنی ی گوشی نباید داشته باشه ک ما بتونیم پیداش کنیم?

همیشه عشق باشد همیشه برکت💓تا اوج با پرواز 650

خودت براش بخر

خودت ابروها شو بردار

من برای مادرم رنگ مو میخرم با التماس براش میذارم

ابروها شو بر میدارم

از بابام پول میگیرم لباس های قشنگ براش میخرم

براش پارچه میخرم میدم خیاط

براش وسایل خونه میخرم 

فریزر شو پر می کنم

سبزی قرمه ش و لوبیا و همه چیزش و خودم انجام میدم

خودم کابینت هاشو پر میکنم

هر بار میرم خونه ش لباس هاشون و اتو میکنم کفش هاشونو واکس میزنم 

یعنی ی گوشی نباید داشته باشه ک ما بتونیم پیداش کنیم?

دوست نداره دیگه نمیشه زورش کرد شوهر عمه منم همینه ی گوشی ساده هم نداره بدش میاد 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...