2777
2789
عنوان

مامانم امان از مامانم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 48 پست
یعنی ی گوشی نباید داشته باشه ک ما بتونیم پیداش کنیم?

خوب بخرید براش وقتی بگیرید براش که نمیگه‌چراخریدید

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بخرید براش وقتی بگیرید براش که نمیگه‌چراخریدید

یبار خریدیم اصلا استفاده نمیکرد میرف بیرون با خودش نمیبرد

همیشه عشق باشد همیشه برکت💓تا اوج با پرواز 650
خودت براش بخر خودت ابروها شو بردار من برای مادرم رنگ مو میخرم با التماس براش میذارم ابروها شو بر ...

خدا حفطت کنه برای مادرت چه دختر خوبی ماشالا

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
خودت براش بخر خودت ابروها شو بردار من برای مادرم رنگ مو میخرم با التماس براش میذارم ابروها شو بر ...

چه دخملی😍

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

ای جانم..

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘

آفرین به شما

خودت رنگ بخر براش بزار صورتشو کرم موبر بخر راحت بدون درد تمیز کنه براش لباس بخر کم کم درست میشه 

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
۴۴ ۴۴ ۴۴ ۴۴.۴۴.۴۴۴خددددااااااا بسه حالم از ۴۴بهم میخوره😭همش ۴۴میبینم علتشو نمیدونمممممممم

چرا😐