2777
2789

امروز بردم برام پارچه برش بزنن بعد عکسو هم براش فرستادم اونجا هم دوباره نشونش دادم  بعدددددددد ک برش زده برام جلو باز برش زدههههههه

بعد میگم نمیشه دیگه جلو رو به هم وصل کنم اون دو سانت سجافو بدوزم یه درز میشه بعد تیکه ی پشتو بدوزم به جلو من میخام جلو بسته باشه بعد دو تیکه جدا هم دوخته میشه عینه جلیقه

یقشم باز نیست زیاد فک کنم بشه 😠اعصابمم خورددددهههه خیلییییی

عکسه مدلمو هم میزارم الان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه جلو رو=تیکه ی جلو رو 

میخاین تیکه پشتو به جلو بدوزه؟؟؟ خب عزیزم قسمت جلو برجستگی سینهرو داره ولی پشت نه بخاطره همین شاید کشش بوجود بیاد بازم خیاطتتون بنسبت متده خودش بهتر میدونه

میخاین تیکه پشتو به جلو بدوزه؟؟؟ خب عزیزم قسمت جلو برجستگی سینهرو داره ولی پشت نه بخاطره همین شاید ک ...

اندازه ی چشت و جلو یه اندازس بنظره خودم خوب میشه بخدا اعصابم خورده این همه موله پارجه دادم بهش گفتم واسه این مدل چند متر بگیرم عکسم بهش نشون دادم اَههههه

اندازه ی چشت و جلو یه اندازس بنظره خودم خوب میشه بخدا اعصابم خورده این همه موله پارجه دادم بهش گفتم ...

میدونم ی اندازس ولی خب جلو ی سری پنسا  داره برای دادن حجم سینه اگه مدل خاصی باشه و برش داده باشه براتون خب نمیشه  ولی اگه نه بهش بگین شاید بتونه کاری کنه

میدونم ی اندازس ولی خب جلو ی سری پنسا  داره برای دادن حجم سینه اگه مدل خاصی باشه و برش داده باش ...

دو تا پنس خورده پشت 

اگه بخام جلو بدورم خوب وامیسته چون کوک ک زدم خوب واستاد

میدونم ی اندازس ولی خب جلو ی سری پنسا  داره برای دادن حجم سینه اگه مدل خاصی باشه و برش داده باش ...

اون دامنش جداس ولی این نمیشه دیگه واسه دامنش کاری بکنم فقط اون دو تا تیکه ک مثله جلیقه دوخته شده رو میخام مثل اون واسته رو لباسم