2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام درست کنم بلد نیستم

عزیزم یک کیلو آلو رو "ترجیحا آلوقرمز😋"با دولیوان آب بزارروی گاز شعله ش معمولی باشه سرش هم نزن یه وقت سرنره هرچند دقیقه همش بزن لازم نیس روی سرش وایسی...هروقت دیدی موقع هم زدن آلو وهسته ازهم جدا شدن توی صافی آبکش کن باقاشق یا دستکش قشنگ تموم آب آلوهارو ازصافی رد کن...موادلواشکت آمادست گلم اونی هم که صافی مونده رودوست داشتی بزار خنک شه بخور😁

عزیزم یک کیلو آلو رو "ترجیحا آلوقرمز😋"با دولیوان آب بزارروی گاز شعله ش معمولی باشه سرش هم نزن یه وق ...

مرسی عزیزم ❤😍

نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
میشه بگی چطوری درست کردی؟

من از الوسیاه نرم استفاده کردم...ریختم تو ابکش فشردمش هسته وپوستش جدا شد باقیمانده رو ریختم تو قابلمه بهش نمک وشکر اضاف کردم وتا جایی که غلیظ بشه گذاشتم جوش بزنه بعد پلاستیک گذاشتم تو سینی وهمه رو روی پلاستیک پهن کردم گذاشتم خشک شد .

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
من از الوسیاه نرم استفاده کردم...ریختم تو ابکش فشردمش هسته وپوستش جدا شد باقیمانده رو ریختم تو قابلم ...

مرسی عزیزم ❤❤

نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊