2777
2789
عنوان

کی جدیدا کابینت ممبران زده ؟

455 بازدید | 29 پست

بگید اشپزخونه تون چند متره و چقدر شد ؟ 

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟

استارتر عزیز سلام و با آرزوی براورده شدن حاجت ها و ارزوهات 😍⚘

۱۴ روز تاپیک سفره صلوات داشتیم ، هر روز برای یکی از چهارده معصوم صلوات فرستادیم. آخرین تاپیک هست که سفره صلوات امام زمان (عج) هست🌼🌼🌼

بیاین شرکت کنین آخرین روزه 😍😔💔💖⚘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5080030/سفره-صلوات-هدیه-به-آقا-امام-زمان-حضرت-مهدی-موعود-عج-روز-آخر?page=1

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

برای یه آشپز خونه ی ده متری که دوتا دیوارش کابینت میخوره نمیدونید چقدر میشه 

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما قیمت گرفتیم  ۴ متر پایین ۴ متر بالا حاضری ۷۸۰۰ بدون نصب و حمل

مرسی 

یه اشپزخونه ی ده متری که دوتا دیوارش کابینت بخوره چند متر میخواد ؟ 

آشپز خونه تون چند متره ؟ 

کدوم استانی اسی؟

تهران 

مرسی  یه اشپزخونه ی ده متری که دوتا دیوارش کابینت بخوره چند متر میخواد ؟  آشپز خونه ...

نمی دونم والا

میشه برام یه صلواتبفرستی به حاجتم برسم؟ اگه صلوات فرستادی لایک کن تا برات صلوات بفرستم.
ممبران چجوری میشه؟؟ عکسی دارین؟

.

آشپزخانه من 12 و مطبخ 6 متر .. فقط مطبخ رو سنگ کورین زدیم  نزدیک 50 میلیون.. اونم یک ماه پیشااا

بنظرت برای آشپز خونه ده متری که یه طرفش کلا پنجره ی قدی داره و کابینت نمیخوره با ۴۰ تومن میشه زد ؟ 

نمی دونم والا

آشپز خونه تون چند متره ؟