2777
2789
عنوان

خودکشی به خاطر کنکور😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاعلی#    

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم امروز اینستا خوندم پسره سال دوم بوده شرکت می کرده 

رتبه دلخواه نیاورده با اسلحه شکاری خود کشی کرده 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
دروغه باو

چرا دروغه مگه کم از این اتفاقا بوده دختر خاله خوده من پزشکی هم قبول شد اما بعد از چهار سال پشت کنکور مونون افسرده شد و نتونست ادامه بده الانم مریض شده افتاده کف خونه

حالا من رشتع سنگین انتخاب کردم پدرم گفت بازم حق انتخاب همیشع دست خودتع اما ب خودت فشار نیار اصن درک ...

چه رشته ای عزیزم؟

بزرگترین آرزوم در حال حاضر قبول شدن توی آزمون استخدامیه خدایا کمکم کن.میشه یه صلوات برا امضام بفرستی🙏🏻
حالا من رشتع سنگین انتخاب کردم پدرم گفت بازم حق انتخاب همیشع دست خودتع اما ب خودت فشار نیار اصن درک ...

تو چی میخوانی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم الان حال بده هی فکرش میاد تو ذهنم اما انجامش نمیدم دنبال راه حلم ک یه جوری خانواده رو راضی کنم د ...

هیچ چی مهم تر از آرامش نیست کسی به خاطر خوانوادش درس نمی خونه،پس اهمیت نده موفق باشی

یه پسرم توی ارومیه فک کنم

خودش با تفنگ کشته دیروز،بخاطر کنکور

توی خبرها خوندم

افسوس

بزرگترین آرزوم در حال حاضر قبول شدن توی آزمون استخدامیه خدایا کمکم کن.میشه یه صلوات برا امضام بفرستی🙏🏻
جدیدا گلبرگ مد شده تو سایت باید بگی گلبرگام ریخت

راست میگی😀👌گلبرگ زنونه تره

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

از خودم که گذشت ولی اگه یه روزی بچه دارشم ، تاجایی که میتونم تلاشمو میکنم که تو سیستم به این  مزخرفی درس نخونه

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...