2777
2789
عنوان

خودکشی به خاطر کنکور😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 68 پست
چه رشته ای عزیزم؟

تجربی بودم 

علاقع ای هم نداشتم اما درسم عالی بود 

بیشتر طبع هنری دارم پشیمون ک چرا نرفتم تربیت بدنی بخونم بخاطر کنکورم مجبور شدم حرفع امو ک فعالیت حرفع ای داشتمو کمتر کنم

اما خب بازم خوبع راضیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی مثل اینا یکیم مثب من تو کنکور خوابیده بودم 😐😑

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
هیچ چی مهم تر از آرامش نیست کسی به خاطر خوانوادش درس نمی خونه،پس اهمیت نده موفق باشی

ممنون واسم دعا کنید یه صلوات بخدا همش دارم گریه میکنم اگه ازم بپرسن همه درسا رو بلدم فقط سر کنکور همش اشتباه میشه

ای وای 

باید ریشه این موضوعو دید

چقدر روی اون بچه فشار اومده از سمت خونواده ک ب این کار دست زده 

یکی نبوده بگه کنکوری ک پدر و خواهرش دادن 

از زمین تا اسمون با کنکور الان 

علل خصوص کنکوری مثل کنکور ۹۹ 

فرق میکرده 

هیچ ننگی در یک جامعه بدتر از این نیست ک خونواده و بقیه جامعه 

تمام پیشرفت و موفقیت و سربلندی و اینده یک نفرو 

در کنکور و درس خلاصه کنن 

همونجا جهان سوم ک هیچ 

جهانه ده هزارمه

و پاییز،بهاریست که عاشق شده است...🍁🍃❤
تو چی میخوانی؟

تجربی خوندم 

کنکور تجربی هم دادم زبان انگلیسی هم دادم 

تیچینگ زدم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خدایی فشار روی کنکوری ها خیلی زیاده مدرسه ی ما امروز زنگ زد رتبه بپرسه بعد از اینکه فهمید یه جوری جواب داد واقعا بهم برخورد تازه اونم وقتی که خودشون هیچ کاری نکردن ریاضی هم ۱۱ میدن چون مدرسه نرفته بودیم

تجربی خوندم  کنکور تجربی هم دادم زبان انگلیسی هم دادم  تیچینگ زدم

خوبه موفق باشی😎🌹

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واای بیچاره.دختر خواهرشوهرم امسال دومین سالی بود پشت کنکور بود ۱ ساعت پیش بهش زنگ زدم گف قبول نشدم دیگه حوصله ام نمیکشه درس بخونم ۲ ۳ روزه دارم میرم سرکار

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹