2777
2789
واقعا جای عجبیه حتی ممکنه تو مشغول حرف زدن و راهکار دادن به کسی باشی که تو دنیای واقعی باعث دل شکستنت بوده

این فکر دیشب واسم اومد یه دختره تاپیک زده بود درمورد دوستی با مرد متاهل

خودش مجرد بود( اونی ک باکابینت ساز دوست شده بود رو نمیگم)

اولش که میگفت دوستم اینکارو کرده و دنبال توجیح بود اخرشم مشخص شدجریانه خودشه

من اولش سعی کردم با عزیزم و گلم بهش بفهمونم که کارش چقدر اشتباهه 

ولی اون زد به توهین و اینجوری جواب میداد که شاید تو خوب نیستی که شوهرت نمیخادت! ما حتما یه چیزی داریم که مارو میخان !

شاید زشتی ! بوی عرق میدی!!!!!

خیلی دلم شکست خیلی فکردم حتما اون ادمی که بامن اینکارو کرد هم پیش خودش اینجوری فکر میکنه و به خودش اینجوری حق هرکاری رو میده

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه میگفت ما عاشق هم هستیم و مسافرتم میریم به اون زن حسی نداره

یه جوری که انگار اون اضافه باشه

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    

اون اینقد ضعیف ک دنبال توجیحع وگزنع کار کثیف اون قابل جبران نیس ک بقیع رو هم بخاد تخریب کنع 

همچین سرش میاد بشین ببین

مشکل از زن یا مرد ک بشون خیانت میش نیست 

مشکل اینع ک طرفشون زیادی هول و دوزاری و حال بهم زنع و دم دستیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من ازدواج نکردم و فقط هفده سالمه اما حداقل اینو می‌دونم 

خیلی از هم جنس های ما بویی از آدمیت نبردن وقتی کسی بدونه طرف متاهل و باهاش وارد رابطه بشع میشع هرزه زندگی اون بنده خدا که از خیانت همسرش و هم جنس خودش آگاه نیست آدمی که ذات خراب داشته باشع کاریش نمیشه کرد 

اخه بازم بگو کردی حالا دیگه چیکار داری با اون زن که از بدیش بگی 

بنظر من خیانت بیماریه و و ربطی به اینکه چقدر به خودت برسی نداره

من اصلا اینجوری ک میگفت نبودم و نیستم

کار اشتباه، اشتباه هست دیگه حالا طرف فسطه کنه و توجیح بیاره مهم نیست

همه ما پیر میشیم، گاهی دچار مشکل میشیم، دور از جون عزیز از دست میدیم، قشنگش اینه که تو این لحظات به پای هم بمونیم نه اینکه با یه توجیح بریم سراغ نفر بعدی

آدم هر چی که باشه همیشه از اون جوونتر و خوشکل تر هست، مطمئن باش اونایی هم که خیانت میکنن خودشون یه روز تو این شرایط قرار میگیرن

این انصاف هست زنی که زایمان کرده مثلا افسردگی بعد زایمان گرفته، کلی سختی کشیده و بدنش تحلیل رفته و آخر اسم مرد اومده تو شناسنامه این بچه، به خاطر شرایط روحی اون خانم بره سراغ یکی دیگه

هی روزگار ما هم یه روز یه ج ی ن د ه خانومی اومد تو زندگیمون تاوان دادم تا پرتش کردم بیرون همیشه هم م ...

اصلا ارزش نداره اینکار

اون مردی ک به همیچن کسی راه داده در همون حده اخه

کار اشتباه، اشتباه هست دیگه حالا طرف فسطه کنه و توجیح بیاره مهم نیست همه ما پیر میشیم، گاهی دچار مش ...

اینا که درست من طرز فکر این دختره رو میگم

که انقدر وقیح و پروه

من همیشه فکر میکردم بالاخره ته اش اینجور ادما پشیمون میشن جون همه یه ذره وجدانو دارن ولی کلا تصوراتمو بهم زد

اینا که درست من طرز فکر این دختره رو میگم که انقدر وقیح و پروه من همیشه فکر میکردم بالاخره ته اش ا ...

وجدان داشت اصلا این کارو نمی کرد، خیلی ها وجدان نداره واسه زندگی مردم طلسم میگیرن، دزدی میکنن، دروغ میگن و خیانت میکنن