2821
2789
عنوان

کارنامه کنکور+عکس

2303 بازدید | 16 پست

سلام،خواهرم رشتش انسانی،سهمیه ۵ درصد و منطقه ۳ داره،فرهنگیانم مجاز شده

به نظرتون دانشگاه فرهنگیان شهر خودمون چه رشته ای میتونه بیاره و احتمال قبولی داره یا نه 

😁🌈

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درصداش چه داغون بود😐فکر کردم ۵۰ هزار بشه

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
آموزش ابتدایی یا تربیت بدنی فرهنگیان میتونه بیاره؟

فکر کنم آموزش ابتدایی بله😔

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
خدا این سهمیه هارو از بعضیا نگیره    

دلم آتیش گرفت ها یعنی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
سهمیه ۵ درصدی هیچ تاثیری نداره در نهایت همون رشته ای رو قبول میشه که رتبه اصلیشه

خانم گل ترازش 7هزاره

فرهنگیان هم باید بالای 6500باشه

این از ترازش 

رتبه اش هم اکیه 2000عه

بقیه دخترا ترازشون 8هزاره ولی رتبه اشونم از 7 تا 10هزاره

شانس داره

اگه تو تراز علمی کسی ازش بالاتر نباشه

2825
2823
2791
2779
2792