2777
2789
عنوان

بین سپهر و مهدیار کدوم قشنگه ؟؟؟

70 بازدید | 11 پست

برای نی نی میخوام بذارم

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپهر 

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     

سپهر نصبت ب مهدیار قشنگه

1●     خداوند حبیبش را که دنیارا  بخاطر او افریده فراموش نمیکند   2●من زیر ۲۰ سال هستم هرکی با سن من مشکل داره میتونه جمع کنه از نی نی سایت بره 3● بزرگی هم ب عقله  کسی هم نی نی سایت رو نخریده پس نیاین نگین سنت کمه ال نکن بل نکن همونجور ک من اجازه ندارم  شمارو از نی نی سایت محروم کنم شمام  همینطور دوست عزیز
اسم بهتری انتخاب کن

پیشنهادی دارین؟

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پیشنهادی دارین؟

فعلا نه عزیزم ولی بیشتر وقت بزار ،سلیقه ها و طرز فکرا متفاوته تو خودت اگر انتخابتو کردی پس دیگه یکیش بین این دو تا انتخاب کن من خودم اسم سپهر رو ترجیح میدم به مهدیار