2777
2789
عنوان

رتبه های زیر ۵هزار تجربی بیان لطفا😭❤

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 37 پست
من خیلی تست میزدم خیلی ولی با درصدام بهتر از پارسال بود اما رتبه م افتصاح . از دیروز تو شوکم دوست دا ...

اعتراض زدی سازمان سنجش؟اعتراض کن از این بدتر که نمیشع ولی دیدم که جواب خوب گرفتن

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتراض زدی سازمان سنجش؟اعتراض کن از این بدتر که نمیشع ولی دیدم که جواب خوب گرفتن

چجوری تمرکز میکردی میخوندی؟ میشه روش درسخوندنتو بگی🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
ببخشید ۵۰۰ تست از چه درسی؟ از همه درسا یا فقط یه درسو ؟🌸

مثلا تو برنامه روزت 3تا تخصصی با 3 تا عمومی داری خودتو ملزم کن حداقل 70 تا تست تخصصی با تشریحش بخونی وشب تست اون عمومیتو بزن 100 تا 

بیشترم.میشه و راحته راه بیفتی کتابم کم میاری😂

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
ماشاالله به پشتکار،اونا رو هم بزن،بعد یه ترم انتقالی بهت میدن شهر محل زندگیت

بچه تو برناممونه 😂هنوز ندارم ولی شوهرم میگه سنت بالا رفته بچه بیاریم هرچی حساب میکنم نمیشه تو شهر غریب دست تنها بچه و دانشگاه یا باید از خواسته خودم بگذرم یا از بچه

ولی هردوشونو میخوام😅

خواهرم از بهشتی میخواست منتقل بشه دو ترم التماس کرد اخرش مشکلی پیدا کرد اون بیماریش نجاتش داد😶 نمیشه یا اونور قبول نمیکنه یا اینور 

سختی اونو دیدم که میترسم 

بچه تو برناممونه 😂هنوز ندارم ولی شوهرم میگه سنت بالا رفته بچه بیاریم هرچی حساب میکنم نمیشه تو شهر غ ...

حیفه حالا که به پزشکی نزدیک شدی از دستش بدی،خونه تون رو ببر اون شهر،شوهرت انتقالی بگیره،چند سالته؟

حیفه حالا که به پزشکی نزدیک شدی از دستش بدی،خونه تون رو ببر اون شهر،شوهرت انتقالی بگیره،چند سالته؟

33 انتخاب میکنم ولی امیدی ندارم

ای خواهرررر شرکتیه شغلش عملا بیکار میشه یه ترسی توی وجودم.هست هرکی.بود الان از خوشحالی پردرمیاکرد ولی.من آدمه دیر رسیدنم همیشه دیر میرسم همینو 18 سالگی.میاوردم.خب چی میشد 

عزیزم ب ای اعتراض باید به کدوم قسمت برم

شماره سازمان سنجش توی سایت هست تماس بگیر محدودیت زمانی داره 

انسانی که رتبه اوردن راحتتره  من یه صد تایی موند تا سه رقمی بشم  البته پارسال :/

میشه راره موفقیتنو بگی من۹۹کنکور دادم و افتضاح شد میخواستم بدونم چیکار کردی که اینقدرخوب شد رتبت

لطفا🙇‍♀️

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
میشه راره موفقیتنو بگی من۹۹کنکور دادم و افتضاح شد میخواستم بدونم چیکار کردی که اینقدرخوب شد رتبت لط ...

من از تابستون سال یازدهم شروع کردم . همه درسا رو چند بار خوندم. تستم زیاد میزدم از همه آزمونا که پی دی افا میومد تو کانالا. کلاس نرفتم ولی کتاب خریدم. سوالایی که غلط میزدم یا شک داشتم علامت میزدم و چند بار مرور میکردم .

خلاصه که خیلییی خوندم حتی ۱۶ ساعت روزی 

تایمر میذاشتم هر جا خسته میشدم یا میخواستم چیزی بخورم یا هر چیز دیگه قطعش میکردم 

اینطوری باعث میشه تایم دقیق مفید درس خوندنت دستت بیاد 

بعد اون تایم و هی زیاد کن ⁦❤️⁩🎈

من از تابستون سال یازدهم شروع کردم . همه درسا رو چند بار خوندم. تستم زیاد میزدم از همه آزمونا که پی ...

من الان از مهر شروع کنم تا تیر یا مرداد میتونم رتبه۴۰۰۰تا۸۰۰۰بیارم همبن‌قدر هم کافیه برام؟

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی