2777
2789

بچه ها خدایی چطوزی خوندین که رتبه آوردین

من خودمو کشتم نتونستم

لطفا کامل برام توضیح بدید😭

اجرتون با خدا❤

مبشه لطفا رتبه کنکورتون هم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

942 ولی راضی نیستم شرایط خاصی دارم جز پزشکی فردوسی هیچی دیگه نمیتونم برم فکرم نکنم. فردوسی بیارم با رتبه منطقه 3 

تست زنی خیلی مهمه درسارو خوب بخون و زیاد تست بزن 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

بچه ها چقد تست زدین؟اصل مهمش تثبیت با زدن تست هست 

اگه روزی حداقل 500 تا تست زدین و نیاوردین بنظرم ظلمه در حقتون ولی اگر.میخواین به هدفتون برسین باید اینقد تست بزنین رشته هم فرقی نداره

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
بچه ها چقد تست زدین؟اصل مهمش تثبیت با زدن تست هست  اگه روزی حداقل 500 تا تست زدین و نیاوردین ب ...

ببخشید ۵۰۰ تست از چه درسی؟ از همه درسا یا فقط یه درسو ؟🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
بچه ها چقد تست زدین؟اصل مهمش تثبیت با زدن تست هست  اگه روزی حداقل 500 تا تست زدین و نیاوردین ب ...

من خیلی تست میزدم خیلی ولی با درصدام بهتر از پارسال بود اما رتبه م افتصاح . از دیروز تو شوکم دوست دارم بمیرم فقط واقعا ظلمه

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤

ازمون ازمایشی کانون ثبتنام ککنیا لااقل با برنامش جلو برو

من امسال کلا گوشیو گذاشتم.کنار فقط وقتی اومدم مجازی که یه هفته قبل از کنکور گفتن عقب میفته بعدشم عقب نیفتاد اومدم تو سایت به بچه ها بگم توجه نکنن و درسشونو بخونن که دیگه فرداش خودش لغو شد 

یکسال هیچی حتی واتسپ و تلگرام نداشتم با کسی حرف بزنم 

از روزی 8 ساعت شرو کن ربعد از عید خودش به بیشتر از 10و12 میرسه 

هدفت برات مث نفس کشیدن مهم و تلاش براش روتین زندگیت بشه

تلویزیون نمیدیدم بجز ببعی اونم وقت ناهار(کلا برنامه کودک میبینم😅)

به اونایی که میگن نمیشه توجه نکن 

شهرهای اطراف مشهد رو میاری

نمیتونم برم.گلی 

بجه و شوهر واینا !!!