2777
2789
عنوان

بچه ها این اسم کجاش بده؟! 😒😟

| مشاهده متن کامل بحث + 43877 بازدید | 1096 پست
میگه اگه بذاری ام البنین تو کل ایران تک و خاص میشه

یا خدا. تو فامیل ما یه دختره اسمش ام البنین بود همه بهش میگفتن امی😢نامزد کرد شوهرش اسمشو عوض کرد همه فامیل شوهرش فقط اسم جدیدشو میدونن ما هم دیگه اسم جدیدشو میگیم. گناه داره اسم دخترتو نزار ام البنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا. تو فامیل ما یه دختره اسمش ام البنین بود همه بهش میگفتن امی😢نامزد کرد شوهرش اسمشو عوض کرد هم ...

نه بابا دختر دار شم این همه اسم مذهبیو غیر مذهبی خوشگل ...نه نمیزارم خواهر خیالت تخت

مهناز آخه؟

اصلن میشه تصور کرد که اسمه نی نی کوچولو مهناز باشه؟؟  

حالا جدا از این حرفا، انتخاب اسم با مادره و مردی که نتونه اینو هضم کنه ببخشیدا خاک بر سرش...آخه مرد حسابی یه خورده جنتلمن باش...مثلن قراره بابا بشی خیر سرت...

اه اه اه همش مردسالاری مرد سالاری...البته حقم دارن آقایون...چون خانومان که زیادی تجویلشون میگرین و حقه زیادی رو میدن به مرداشون

مهناز و خاطره جفتشون قدیمی هست، اسم باید با زمان پیش بره،غیر از بعضی اسامی مثل حسین و علی ... یه اسمی بزارین بچه بزرگ شد نگه این اسم قدیمی چیه روم گذاشتین و پیش بقیه خجالت بکشه

عزیزم به شما چه دخالت میکنی زن و شوهرن خواهش میکنم او دخالت نکن اصلا

عزیزم چندین بااار گفتم خواهرم نظر خواست دخالت چیه؟ 

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
دوست عزیز قدمش مبارک باشه ولی کلا تاپیک شما اشتباه هست انتخاب اسم کاملا شخصی هست برای پدرومادر&nbs ...

عزیزم برای هزارمین بار میگم خواهرم خودش خواست نظر

حالا هی شما بگید دخالت دخالت ادم بیشعور هم میفهمه دخالت کردن کار بدیه این حرف شما واقعا...! 

به امید روزی که مردم یاد بگیرن فرهنگ نظر دادن رو

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
مَها خیلی قشنگه البته به نظر من ان شاالله که تنش سالم باشه و با ناز پدر و مادرش بزرگ بشه

مها کوتاه نیست یکم😅

انگاری مخفف شده یه اسم کامله

مهناز بهترازرخاطره س ولی اگه به توافق نرسیدن یه اسم دیگه بزارن، اسمای قشنگ ترم هست

اره اسم زیبا مثل خوده زیبایی میمونه انتها یا ملاک نداره🙃💜

مثلا  شایلین ترنم  اوا  زهرا  فاطمه  لیانا  برکه ستایش ارتمیس ...

همه عالی بودن فقط دوتاشون زیاد از رده خارج بودن😅😂

ممتون🙃💜ترنم عالیه 

به شما چه ارتباطی داره ؟؟ همین تاپیک رو اگه یه خواهرشوهر میزد ، کاربرها از خجالتش درمیومدن که دخالت ...

برای ده هزارمین بار میگم خواهرم خودش خوااااست   

ببینه از نظر بقیه این اسم چه مشکلی داره البته با یه دلیل منطقی! 

دوست عزیز،به نظر من اسم های مثل مهناز و خاطره و ستاره و سارا و این قبیل اسم ها بعد از هجده سالگی شای ...

ممنونم واقعا نظراتتون از روی شعور و عقل بالاست🙂

عزیزم به نظر من اسم دخترت رو بذار هستی. من اسم دخترم و گذاشتم هستی. هم قشنگ و امروزی هست هم با معنی. ...

هستی زیباست اره ولی بچه خواهرمه😅یعنی از طرف اونه،💜