2777
2789
عنوان

بچه ها این اسم کجاش بده؟! 😒😟

| مشاهده متن کامل بحث + 43877 بازدید | 1096 پست

مثلا 

شایلین

ترنم 

اوا 

زهرا 

فاطمه 

لیانا 

برکه

ستایش

ارتمیس 

ایسو 

مانلی

پارمیس

ی اسم امروزی و جدید بزارید تو اینترنت پر

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همین مایه ها😂😂 اعظم

😂😂😂 با حال بود

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

از نظر من جفتشون برای دخترای دهه هفتاد قشنگه

منم عاشق اسم شقایق بودم قرار بوده اسمو بذارن شقایق که نذاشتن ولی میگفتم روی دخترم میذارم ولی وقتی به دنیا اومد دیدم برای دختر متولد سال ۹۸ اسم مناسبی نیس

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 

به شما چه ارتباطی داره ؟؟

همین تاپیک رو اگه یه خواهرشوهر میزد ، کاربرها از خجالتش درمیومدن که دخالت نکن و عروستون هرچی دوس داره بذاره و ...

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
😂😂😂 با حال بود

چی باحال بود؟؟

اسممو گفتم.اسمم اعظمه🙂

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اره بعدم میگی خوب دلیلت منطقی نیست میگن چرا تاپیک زدی عزیز من خواهر من شما یه دلیل منطقی بگو من مخا ...

دوست عزیز،به نظر من اسم های مثل مهناز و خاطره و ستاره و سارا و این قبیل اسم ها بعد از هجده سالگی شایسته یه انسان بالغ هست و اسمهای چیتان پیتان رو صد در صد افراد در آینده عوض میکنن الان اسم دختر رامبد جوان نوردخت هست اسم خیلی از افراد مسن بالای هشتاد سال هم نوردخت و مهین دخت و این قبیل اسم هاست،طرف خانوادش تو کانادا هستن همسرش و خودش افراد مشهور یه کشورن  اسم بچه اونا رو هیچ کسی مسخره نمیکنه  چون افراد آگاه و دانا شدن و چه بسا در آینده اسم های سبک مورد تمسخر قرار بگیرن و بچه ها از والدین شون از گذاشتن اسم با اصالت تشکر کنن،من جای خواهرت باشم حتما اسم بچم رو بین همون دوتا اسم خاطره و مهناز انتخاب میکنم،دیدی که دلایل بیشتر خنده داربود تا منطقی و عقلانی

چی باحال بود؟؟ اسممو گفتم.اسمم اعظمه🙂

نه طرز جواب دادنت با حال بود. اسمتم قشنگه گلم

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
نه طرز جواب دادنت با حال بود. اسمتم قشنگه گلم

❤❤

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ