2777
2789
عنوان

آمدی جان مادر؟ بی‌بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی  چی بود قبل بی بی چک.؟

چیز خاصی نبود عزیزم

دقیقا مثل پریودهای قبلی

دو سه روز بود مدام دل درد و کمر درد داشتم. انقباضاتش یه جوری بود که هر لحظه فکر میکردم الآن پریود میشم. سینه‌هامم دردناک و یه خورده متورم شده بود. 

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
فداتشم😍 ۱۰روز😍😍😍😍😍

عزیزم❤

چه صبری داشتی تا ده روز بی‌بی چک نزدی😘

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
عزیزم❤ چه صبری داشتی تا ده روز بی‌بی چک نزدی😘

اصلاااا فک نمیکردم باردارم اخه دلدرد پریودی  داشتم به اصرار خیلیییی زیاد شوهرم بی بی چک استفاده کردم ساعت ۱شبم بود اصلا هنگ بودم

😆😆😆
اصلاااا فک نمیکردم باردارم اخه دلدرد پریودی  داشتم به اصرار خیلیییی زیاد شوهرم بی بی چک استفاده ...

منم همینم 

همش دل درد دارم😑

چه لحظه‌ای بوده 😍

خوش ب سعادتت برای منم دعا کن 😞

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
خوش ب سعادتت برای منم دعا کن 😞

حتما عزیزم😍

برات صلوات فرستادم😍

بیبی چک مثبت ک میبینم جیگرم آتیش میگیره یاد پارسال اینموقعها میفتم ک دونفر بودیم ولی امسال دیگه تنها ...

منم مطالب اینجوری میبینم جیگرم آتیش میگیره😔

ان شاءالله دوباره میاد پیشت حتما یه حکمتی بوده ❤

سلام بچه ها     . خیلی گیر کردم . میشه کمکم کنید. یه پروژه اینستا گرفتم، هر کاری میکنم ...

اینستا ندارم عزیزم