2777
2789
عنوان

آمدی جان مادر؟ بی‌بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 90 پست
واسه دل شکستم دعا کن ابجی

حتما دعا میکنم😔

خودمم خیلی ناامید بودم چله‌ی زیارت عاشورا رو شروع کردم هنوز چله تموم نشده خدا جوابمو داد❤

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما عزیزم😍 برات صلوات فرستادم😍

ممنونم😍

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
واسه دل شکستم دعا کن ابجی

عزیزم من بچه مو ۱۳ سال پیش از دست دادم

بعد همه زندگی م رفت رو هوا

ولی من هنوز دارم برای زندگی  م تلاش می کنم

زندگی مث ی گرگ وحشی ه اگه ی کککم ضعیف باشی تیکه تیکه ت میکنه

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all
عزیزم من بچه مو ۱۳ سال پیش از دست دادم بعد همه زندگی م رفت رو هوا ولی من هنوز دارم برای زندگی &nbs ...

امیدوارم آرامشتونو به دست بیارید❤

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
عزیزم من بچه مو ۱۳ سال پیش از دست دادم بعد همه زندگی م رفت رو هوا ولی من هنوز دارم برای زندگی &nbs ...

اره ولی خب خیلی سخته تنهام میدونی شاید حداقل شما بعد از دست دادن بچتون همسرتون همراه مرهم شد واستون ولی من هیشکیو ندارم مرهم بشه واسم اینقد تنهام ک بچم هرلحظه جلو چشمه

من ازمایش دادم بتام ۱۲.۶ دکتر گفت مشکوکی تا حالا کسی اینجوری بوده بعد بتاش بره بالا

من تجربه ندارم هنوز😁

ان شاءالله که بارداری

شاید زود آزمایش دادی

سه روز از پریم گذشته خیلی نگرانم

ان شاءالله که بالا میاد عزیزم😍❤

شاید تخمک گذاری دیر انجام شده

اره ولی خب خیلی سخته تنهام میدونی شاید حداقل شما بعد از دست دادن بچتون همسرتون همراه مرهم شد واستون ...

نه عزیزم

من ۲ هزار کیلومتر از خونواده م دور بودم

۲۴ سالم بود

اصلا جدا شدم از شوهرم

از بس حالم بد بود

جهیزیه مو گذاشتم و مهریه مو بخشیدم و جدا شدم

اصن ی آدم دیگه شدم

نه عزیزم من ۲ هزار کیلومتر از خونواده م دور بودم ۲۴ سالم بود اصلا جدا شدم از شوهرم از بس حالم بد ...

میشه بپرسم کوچولوتون چند وقت داشت دختر بود یا پسر دلیل فوتش چی بود اگه ناراحت نمیشین البته؟؟؟

میشه بپرسم کوچولوتون چند وقت داشت دختر بود یا پسر دلیل فوتش چی بود اگه ناراحت نمیشین البته؟؟؟

ببخشید

خواستم بنویسم حالم بد شد

نمی تونم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭