_mahjan_ مدیر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6753 عنوان آمدی جان مادر؟ بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 90 پست این الآن مثبته واقعا یا چشمام خطا میبینه؟🥺🥺🥺🥺 مگر تو در مسیر نسیم ایستادهای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟ 1399/06/31 | 10:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mahjan_ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6753 چند ساله توی اقدامی ؟ به سال نکشیده عزیزم۴ ماهه فقط این ماه خیلی ناامید بودم. اصلا باورم نمیشد😘😍 مگر تو در مسیر نسیم ایستادهای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
رز_96 عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 2470 منم دلم می خواد این جمله تو بگمممم ب زودی میگی ان شاءالله دوستم😘 اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
raha1984 عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1437 به سال نکشیده عزیزم ۴ ماهه فقط این ماه خیلی ناامید بودم. اصلا باورم نمیشد😘😍 ای جااانممبارکه یه طوری گفتین فکر کردم چند ساله The difference between me and others's that I'm not afraid of anything at all
_mahjan_ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6753 با چیزی که نوشتی و عکس بی بی چکت کل نوهای تنم سیخ شد چشنتم پر اشک شد مبارکههههه مامان جونی❤❤❤ ... سلامت باشی قشنگم❤خودم تمام بدنم میلرزید. اصلا باورم نمیشد...سلامت باشی سلامت باشی😘 مگر تو در مسیر نسیم ایستادهای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
banooفرفری عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 1538 به سال نکشیده عزیزم ۴ ماهه فقط این ماه خیلی ناامید بودم. اصلا باورم نمیشد😘😍 بالاخره حاجتت رو از سه ساله آقا گرفتی 😢😢😢😍😍😍
raha1984 عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1437 ب زودی میگی ان شاءالله دوستم😘 مرسی عزیزم The difference between me and others's that I'm not afraid of anything at all
_mahjan_ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6753 مثبته گلمممم یه مثبت بزرگگگگ احتمالا نینیت حدودا 2 هفتش باشه به سلامتییی مرسی مرسی😍❤دیروز موعدم بود فک میکنم حق با شماست😍❤ مگر تو در مسیر نسیم ایستادهای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
_mahjan_ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6753 مبارکههههه ان شاءالله به سلامتی منم دعا کن حتما این ماه مامان شم سلامت باشی عزیزم😍❤ان شاءالله که این حال خوب من این ماه قسمت توام بشه 😍 مگر تو در مسیر نسیم ایستادهای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
_mahjan_ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6753 منم دلم می خواد این جمله تو بگمممم ان شاءالله که به زودی بگی😍😍😍خدا قسمتت بکنه مگر تو در مسیر نسیم ایستادهای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
هودمش عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13774 اینم بی بی چک من بودالبته الان دخترم ۱۱ماهشه ولی میبینم ذوق میکنم😍😍😍😍 😆😆😆
_mahjan_ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6753 ای جااانم مبارکه یه طوری گفتین فکر کردم چند ساله من کم طاقت بودم نگران بودم مگر تو در مسیر نسیم ایستادهای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
_mahjan_ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6753 بالاخره حاجتت رو از سه ساله آقا گرفتی 😢😢😢😍😍😍 چلهی زیارت عاشورا برداشته بودم. هنوز چله تموم نشده حاجت گرفتم🥺🥺🥺 مگر تو در مسیر نسیم ایستادهای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
_mahjan_ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6753 اینم بی بی چک من بود البته الان دخترم ۱۱ماهشه ولی میبینم ذوق میکنم😍😍😍😍 ای جانم ❤❤❤چه پرررنگ بوده فندق خانممممچند روز گذشته بود از موعدت؟خدا حفظش کنه😘 مگر تو در مسیر نسیم ایستادهای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
شااااااااادی_r عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 1483 سلامت باشی مهربون❤😘 عزیزم...میدونم چقدر سخته...ان شاءالله که به حق شیش ماههی کربلا این ماه دامنت ... ممنونم عزیزم
sevil1929 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 645 من کم طاقت بودم نگران بودم میشه بگی چی بود قبل بی بی چک.؟ وجــودت تَسڪینیست بَراے قَلبِ پر آشُوبَم..♡