2777
2789
عنوان

اگر مجبورباشین یکی از این شهرا رو برین کدومو انتخاب میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 42 پست

سطح دانشگاهو بسنج. فاصله ش از محل زندگیتو بسنج. امکاناتی که میده مثل خوابگاه و اینا رو بسنج. اگه همه شون در یه سطح بودن من باشم میرم بندر چون دریا داره.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمان دانشگاهش که عالیه سطح علمیش بالاست دیگه از کلانشهر بری کرمان سختت میشه  ولی دانشگاهش خ ...

دوستام راضی نیستن من خودم امسال میرم تهران یا اصفهان

در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
   منطقی که هست ولی من از نظر امکانات شهری و سطح دانشگاهی پرسیدم

نه اصلا خوب نیست دانشگاه فرهنگیان و علوم پزشکیشو خبر دارم که سطح علمی بسیار پایینی داره

درضمن چون همه لر هستن اگه خودتون لر نیستین نمیتونید با فرهنگ اونجانار بیاید و خیلی اذیت میشین

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
جهرم زیر نظر دانشگاه شیرازه که یه دانشگاه برند هس البته من خودم شیرازیم اونجا رو ترجیح میدم

من شنیدم یه ذره ادم بخاطر شرایط فرهنگیش تحت فشار قرار میگیره؟... میگن ادماش مذهبین خیلی ...  

توروخدا ببخشید من فقط شنیدم ... میخوام مطمئن شم و انتخاب خوبی بکنم

از نظر امکانات خوبه؟ مراکز تفریحی داره؟  

سطح دانشگاهو بسنج. فاصله ش از محل زندگیتو بسنج. امکاناتی که میده مثل خوابگاه و اینا رو بسنج. اگه همه ...

من شمالم ... فاصله ماصله اصلا برام مهم نیست

چون تقریبا همشون جنوبن

من توی یه سایت تحلیل دانشگاه نگاه کردم انگار سطح علمی دانشگاه بندر بهتر بود

ولی نمیدونم چرا اکثرا بد میگن از اونجا 

خیلی استرس دارم

به خودم بود میگفتم جهرم چون فارسه منم فارسو خیلی دوس دارم

ولی بازم بعضیا یه سری انتقادا کردن ازش از اونم میترسم

یاسوجم اونایی که فامیل داشتن پزشکی یاسوج خونده بودن راضی بودن

ولی باز هم اینکه من میترسم لری بلد نبودنم مشکل بشه برام هم اینکه خب یه عده انتقادم کردن

قشننننگ گیر کردم

دوستام راضی نیستن من خودم امسال میرم تهران یا اصفهان

منم میتونم تهران بیارم فیزیو  داروی شهر خودمم قبولم احتمال زیاد ولی چون حتما پزشکی میخوام مجبورم انتخاب کنم کدومو در اولویت بذارم    

من شنیدم یه ذره ادم بخاطر شرایط فرهنگیش تحت فشار قرار میگیره؟... میگن ادماش مذهبین خیلی ...   ...

نه من جهرم نرفتم تا حالا ولی آدمایی که از جهرم میان شیراز ندیدم مذهبی باشن که😒

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰