2777
2789

هاناننننننننن

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ باز میخواین امپراطور باد ها بشید ک من برم از این تاپیک 🥴🥴🥴😂😂😂😂😂

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

امدم بگم تاندوم گفتم کا‌... واعایی خیلی بد ش

د جلوی برادر شوهر بیجاره زمینو نیگا کرد 😂😖😐🚶‍♀️

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون
اگ باز میخواین امپراطور باد ها بشید ک من برم از این تاپیک 🥴🥴🥴😂😂😂😂😂

خداییش خنده داره دیگ ....یکی امپراطور باد ها😂😂😂یکی هم افتادن تو خیابون اصلاااااا نمیتونم نخندم میدونم خیلی زشته اماااا نمیتونم طبیعی رفتار کنم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

یه بار تو جمع نشسته بودم همه خانما انور سفره هم مردا 

من مجردم

خانومه هی میگفت همسرم فلان و خوبه 

من فک کنم میخواستم بگم بابام اون غذا رو دوست داره 

دقیقا اون حرفو یادم نمیاد 

گفتم همسرم اون غذا دوست داره😂😂 

ب پسرعمم با عصبانیت گفتم همش یه هفته از من بلند تری😂🤦‍♀️اونم گفت قدی و عقلی و سنی خیلییییی بیشتر این حرفاس🤦‍♀️😂یبارم یکی بهم گفت سال بابامه امروز گفتم عه خوش باشید پس😳🤦‍♀️تو مراسم فوت همسایمونم اومدم تو به حضار گفتم خدا رحمتتون کنه😂تو کلاس موقع بیرون رفتن در زدم بعد درو باز کردم همکلاسیای پسرم بیشتر خندیدن🤦‍♀️خدایا چرا منو نمیجویی؟🤦‍♀️😂😂

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙