2777
2789
سلام گندم جوووون عززززیزدلم بسلامتی انشالله مبارک باشه عزیزززززم ؛ خدا حفظش کنه براتون وای چقدر خوب ...

سلام ب روی ماهت ... ممنونم عزیززززم 

لحظه به لحظه ش رو فراموش نمیکنم هیچوقت 

همیشه شاکر خدا و امام رضا هستم که دخترمو سالم رسوندن دستم ... اگر اون روز نمیرفتم دکتر معلوم نبود چه اتفاقی میفتاد ... خدارو شکر زایمانم خیلی خوب بود در زمان کوتاه فول شدم همش از لطف خدا بود ...تو بارداریم خیلی زیاد قرآن خوندم که بی نتیجه نبود ... 

نازگل جون برات دعا میکنم که ان شالله همه چیز برات خوب پیش بره بسلامتی زایمان کنی خشکلم

دختر گلتو صحیح و سلامت بغل بگیری

تیکر به وقت تولد یک‌سالگی دخملم ریحانه خانوم 🤱🎂🎉🎊🎈🎈🎈🎆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خودت خوبی مرخص شدین بسلامتی؟ شیرت اومد؟

خدارو شکر خوبم ... دیگه همین بخیه هام یکم اذیتم می‌کنه باید ده روز رد بشه تا یکم خوب بشه

شیرم روز اول کم بود طبیعیه دیگه 

تازه از امروز داره راه میفته 

سلام ب روی ماهت ... ممنونم عزیززززم  لحظه به لحظه ش رو فراموش نمیکنم هیچوقت  همیشه شاکر ...

انشالله مررررررسی عزیزدلم از دعای قشنگت ؛ خدا رو شکر که دختر نازت رو بسلامتی بغل گرفتی

خدارو شکر خوبم ... دیگه همین بخیه هام یکم اذیتم می‌کنه باید ده روز رد بشه تا یکم خوب بشه شیرم روز ا ...

انشالله خیلی راحت و بی دردسر و زود بخیه هات خوب بشه عززززززززیزم ؛ خدا رو شکر. من الان تازه سی و هفت هفته ام شروع شده اما سینه هام کوچیکه و هیچ تغییری نکرده نگرانم انشالله بتونم به بچه ام شیر بدم

انشالله خیلی راحت و بی دردسر و زود بخیه هات خوب بشه عززززززززیزم ؛ خدا رو شکر. من الان تازه سی و هفت ...

ممنونم عزیزم ان شالله 

نگران نباش منم تا قبل زایمان سینه هام کوچیک بود اما به لطف خدا وقتی که بچه دنیا میاد شیر راه میفته

روزای اول شیر آغوز میاد زرد و غلیظ هس که در اثر مک زدن بچه روون میشه شیر راه میفته ... باید طاقت بیاری چون شیر کمه بچه هم خیلی مک میزنه نوک سینه ت زخم میشه

حتی خونی میشه ولی باید تند تند بدی بچه بخوره که شیرت راه بیفته

ممنونم عزیزم ان شالله  نگران نباش منم تا قبل زایمان سینه هام کوچیک بود اما به لطف خدا وقتی که ...

انشالله عزیزم ؛ اینروزا خیلی فکرم درگیره و یه کمی استرس دارم دعا کن برام

انشالله عزیزم ؛ اینروزا خیلی فکرم درگیره و یه کمی استرس دارم دعا کن برام

نه عزیزدلم چرا استرس داری

این روزای آخر کارهای عقب افتادتو انجام بده ؛ بعداً وقت نمیکنی انجام بدی

تا چشم بزاری روی هم ان شالله میبینی دنیا اومده 

نه عزیزدلم چرا استرس داری این روزای آخر کارهای عقب افتادتو انجام بده ؛ بعداً وقت نمیکنی انجام بدی ...

انشالله عزیزم ؛ مررررررسی برام دعا کن زایمانم خوب و راحت باشه

سلام نازگل جونم  خدارو شکر  تبریک میگم مامان شدنتو😍🤩

سلام ممنون گندم جون 😘🌹من ده آذر سزارین شدم یهویی شد چون کیسه آبم پاره شد نی نی ام پایان ۳۸ هفته دنیا اومد ۲۹۰۰بود