آخی عزیززززم واسه شما هم مبارک باشه خداروشکر کن که سالمه خوبه سه تامون با هم دختر داریم ان ...
انشالله،بحق علی واولادش،،بچمونو سالن بغل بگیریم،،،یکی از اقوام نزدیک ما کرونا گرف فوت کرد،،پنحاه سالشینا بود خیلی ساامو سرزنده،خیری خوش اخلاق بود همه عاشقش بودن بس که سر زبون دار بود ،خلاصه خیلی نگرانم،ی افسرده طوری ریزی شدم ،،نمیری بیرون صد تا درده میریم که همش استرس و فکر و خیال ،انشالله سالم بمونیم وبچه ها مونو سالم در اغوش بگشیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام به همه کجایید نیستید چند وقته مامانای باردار خوبین... اقدامی ها در چه حالن.... ما ...
سلام گندم جون خوبی ؟نی نی نازت خوبه؟ خدا رو شکر ۹هفته دیگه داری عزیزم من ۱۳هفته دیگه دارم انشالله همه مون به خوشی و سلامتی نی نی هامون رو بغل بگیریم ؛ بچه ها نیستن کم پیدا شدن هیچکی از خودش خبر نمیده