2777
2789
آخی عزیززززم واسه شما هم مبارک باشه خداروشکر کن که سالمه  خوبه سه تامون با هم دختر داریم ان ...

انشالله،بحق علی واولادش،،بچمونو سالن بغل بگیریم،،،یکی از اقوام نزدیک ما کرونا گرف فوت کرد،،پنحاه سالشینا بود خیلی ساامو سرزنده،خیری خوش اخلاق بود همه عاشقش بودن بس که سر زبون دار بود ،خلاصه خیلی نگرانم،ی افسرده طوری ریزی شدم ،،نمیری بیرون صد تا درده میریم که همش استرس و فکر و خیال ،انشالله سالم بمونیم وبچه ها مونو سالم در اغوش بگشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیززززم واسه شما هم مبارک باشه خداروشکر کن که سالمه  خوبه سه تامون با هم دختر داریم ان ...

مررررررسی عزیزم انشالله نی نی هامون رو سالم و سلامت بغل بگیرم 🥰🥰❤️❤️

انشالله،بحق علی واولادش،،بچمونو سالن بغل بگیریم،،،یکی از اقوام نزدیک ما کرونا گرف فوت کرد،،پنحاه سال ...

خدا رحمتشون کنه 😣

آره بخدا دوران بارداری خودش پر استرسه 

استرس مریضی و کرونا هم به ما اضافه شده

منم همش تو خونه ام؛ ماهی یکبار میرم خونه مامانم و مادرشوهرم

باید تحمل کنیم این چندماه هم تموم میشه ان شالله 

تیکر به وقت تولد یک‌سالگی دخملم ریحانه خانوم 🤱🎂🎉🎊🎈🎈🎈🎆

سلام به همه 

کجایید نیستید چند وقته 

مامانای باردار خوبین... اقدامی ها در چه حالن.... مامان جدید نداریم ؟

تیکر من یک رقمی شد خداروشکر🤩💃

این هفته های آخر خیلی دیر میگذره

سلام به همه  کجایید نیستید چند وقته  مامانای باردار خوبین... اقدامی ها در چه حالن.... ما ...

سلام گندم جون خوبی ؟نی نی نازت خوبه؟ خدا رو شکر ۹هفته دیگه داری عزیزم من ۱۳هفته دیگه دارم انشالله همه مون به خوشی و سلامتی نی نی هامون رو بغل بگیریم ؛ بچه ها نیستن کم پیدا شدن هیچکی از خودش خبر نمیده

سلام گندم جون خوبی ؟نی نی نازت خوبه؟ خدا رو شکر ۹هفته دیگه داری عزیزم من ۱۳هفته دیگه دارم انشالله هم ...

سلام نازگل جونم ... ممنونم عزیزم شما خوبی .... گل دخترت خوبه

ان شالله بسلامتی بگذرونیم این چند هفته ی باقیمونده رو

من دو هفته پیش دل درد و کمر درد شدم یهویی... ۴ ساعت بود ول نمی‌کرد 

رفتم دکترم گفت علائم زایمان زودرس

بهم آمپول پروژسترون داد که هفتگی بزنم جلوی انقباض هارو بگیره

خیلی ترسیدم همش دراز میکشم 

خدا کنه ان شالله به موقع ش بیاد

من دو هفته پیش دل درد و کمر درد شدم یهویی... ۴ ساعت بود ول نمی‌کرد  رفتم دکترم گفت علائم زایما ...

عزیزم چیزی نیست نگران نباش توکل به خدا انشالله نی نی ات صحیح و سالم و به موقع دنیا میاد

عزیزم چیزی نیست نگران نباش توکل به خدا انشالله نی نی ات صحیح و سالم و به موقع دنیا میاد

فدات بشم ممنون ؛ توکل م به خداست 

ان شالله 

من از انومالی نرفته بودم سونو ؛هفته ۲۹ رفتم 

خداروشکر بچه هم چرخیده آماده ی برای زایمان طبیعی

وزنشم خوب بود

فدات بشم ممنون ؛ توکل م به خداست  ان شالله  من از انومالی نرفته بودم سونو ؛هفته ۲۹ رفتم& ...

خدا رو شکر عزیزم ؛ ۲۹هفته وزن جنین چقدر بود؟منم از انومالی نرفتم

خدا رو شکر عزیزم ؛ ۲۹هفته وزن جنین چقدر بود؟منم از انومالی نرفتم

فدات 

به حساب دکترم ۲۹ هفته رفتم اما سونوگرافی زده ۳۰ هفته وزنشم ۱۵۲۸ گرم

دکترم گفت وزنش خیلی خوبه اگر همینجوری ادامه بدی درشت میشه

من دکتر رفتم آزمایش دادم عفونت داشتم و شوهرم داروی خاص مصرف می‌کنه اسپرمش ضعیف بود دکتر گفت هنوز جلوگیری کنید خواستم اقدام کنم این ماه  

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
من دکتر رفتم آزمایش دادم عفونت داشتم و شوهرم داروی خاص مصرف می‌کنه اسپرمش ضعیف بود دکتر گفت هنوز جلو ...

به حرف دکترت گوش کن 

ان شالله که زودی باردار بشی