2777
2789
عنوان

به نظرتون یکی بگه تفاهم کردیم بچه نیاریم هیچ وقت الکی میگه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 34 پست

بله من دیدم، الان بیست سال هست که ازدواج کردن و زندگی خوبی هم دارن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بعضی ها نمیخوان بگن بچه دار نمیشیم  اینجوری میگن ولی شما پیگیر نشو چون ناراحت میشن

ما که پیگیر اون نیستیم

ولی اون به شدت به ما اصرار داره دومی رو بیاریم😐

اخه یکی نیس بگه تو خودت یکی هم نمیخوای چرا به بقیه پیشنهاد میدی را به راه

میخوام ببینم واقعا چنین چیزی میشه که مثلا طرف بره خواستگاری چنین چیزیو شرط کنه بعد دخترم قبول کنه و ...

به خانواده هاشون مربوط نیست آخه. اونا دوتا آدمن که باهم زندگی میکنن و باهم یه قراری گذاشتن. 

بعدم فرضا که بفهمی آره هستن همچین آدمایی، خب بعدش چی؟ 

بیاین یاد بگیریم کمتر تو زندگی بقیه زوم بشیم 😉😉😉

خوب اونجوری حساب نیس.یعنی فعلا نمیخوان دیگه.نه که کلا تا اخر عمر نخوان

نمیدونم دقیق شایدم تا آخر نخوان نه از لحاظ مالی شرایطشون خوبه نه اخلاقی بهتره که بچه دار نشن رفتاراشون بچگونه هست بهم دیگه حساسن 

به خانواده هاشون مربوط نیست آخه. اونا دوتا آدمن که باهم زندگی میکنن و باهم یه قراری گذاشتن.  ب ...

ربطی نداره

خواهشا فاز روشنفکری و اینا برندارین

من قصدم دخالت تو زندگی این فرد نیس

میخوام ببینم ایا میشه واقعا کسی چنین چیزی رو شرط کنه تو عقد دایم؟

و خانواده ها به این حد رسیدن که اینو بپذیرنن یا نه

نمیدونم ، اما بعضیا هستن بچه دار نمیشن و نمیخوان کسی مشکلشون رو بدونه واسه همین اینو میگن🥺💔

شایدم

ولی برام عجیب بود 

مثلا اگه خود من برام خواستگار میومد و این شرطو میزاشت خانوادم مخالف صد در صدی ازدواج بودن