2777
2789
عنوان

گرده درخت نخل نر

210 بازدید | 15 پست

گرده درخت نخل کسی بوده استفاده کرده باشه و باردار شده باشه بعد چه جور باید مصرف کنم گرون هم هست میگن اصلش کیلو سه چهار میلیون واقعا خوبه 

😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جور 

ویزیتی ۵۰ خواستی بده خواستی نده. بهت میگم چی تهیه کنی و چجور بخور برا بارداری

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
من اگر بخورم حتما از یه روش جلوگیری مطمئن استفاده میکنم چون خیلی خیلی قویه و امکان بارداری بالا میره ...

من میخوام استفاده کنم اخه دو سال شد دارو مصرف میکنم متاسفانه باردارنشدم گفتم ببینم خوبه اینو بخرم شاید جواب داد 

😐
من میخوام استفاده کنم اخه دو سال شد دارو مصرف میکنم متاسفانه باردارنشدم گفتم ببینم خوبه اینو بخرم شا ...

اون گردی ک میخای بخری نه خوب نیست،چون کلا تغلبین و تازه هم نیستن اثرش خیلی کم شده، اگر گیرت ی وقت اومد تاره تازه نخل بخور شمالین یا جنوب؟ 

بشکند دستی که بلرزد بمیرد دلی که بترسد✌🏻