2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

848 بازدید | 29 پست

سلام من بعد 2/5 سال مامان شدم ولی لکه بینی خیلییی کم قهوه ای دارم دیروز رفتم سونو 6 هفته بود و قلبشم تشکیل شده ولی لکه بینی دارم الانم استراحت مطلقمو شیاف پروژسترون میذارم خیلی میترسم کسی مثل من بوده😢😢😢

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک میگم عزیزم من تو دوتا بارداری هام لکه بینی داشتم استراحت بودم و شیاف میزاشتم ...خدا رو شکر مش ...

فدات بشم عزیزم وقتی شیاف رو استفاده میکردید دیگه لکه بینی نداشتید؟ من با وجود شیاف بازم خیلی کم دارم😢

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
نگران نباش اگه شیافو مرتب استفاده کنی چیزی نمیشه من هفته ده خونریزی کامل داشتم با شیاف و آمپول قط ش ...

خداروشکر که قطع شده😊 

اگه سونو مشکلی نداشتید اصلا نگران نباش

دیروز اولین سونو بود که گفت هیچ مشکلی نداری😊

منم توی دوازده هفته یه خبر بد بهم دادن افتادم روی خونریزی شدید که نوار گذاشتم اینقدر زیاد بود

دکتر بهم دوفاستون داد و شیاف خداروشکر خطر رفع شد ولی تا یک هفته استراحت مطلق بودم بعدشم لکه بینی داشتم که کم کم قطع شد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
منم توی دوازده هفته یه خبر بد بهم دادن افتادم روی خونریزی شدید که نوار گذاشتم اینقدر زیاد بود دکتر ...

خداروشکر که رفع شد. انشالله صحیح و سالم نی نی تو بغل بگیری😊

نی نی تون چیه بسلامتی ؟الان چند هفته ای

پسره عزیزم.اون موقع که لکه بینی داشتم هماتوم داشتم با شیاف و استراحت قطع شده فعلا سلامته 😊 هنوز مونده به دنیا بیاد

نی نی تون چیه بسلامتی ؟الان چند هفته ای

عزیزم الان تاپیکهاتو خوندم چقدر دلم گرفت😢 منم یه زایمان سزارین داشتم توی 37 هفته بچم نموندخوب میدونم چه دردی میکشی ولی امیدت به خدا باشه انشالله معجزه اش و بهتون نشون میده 😊