2777
2789
عنوان

میل به نداشتن رابطه ویژه متاهلا

396 بازدید | 25 پست

سلام خانما من سه ساله ازدواج کردم خیلی هات بودم الانم خیلی گرمم ولی وقتی میبینم همسرم نسبت بهم هیچ محبتی نداره و ابراز عشق نمیکنه ومنو اصلا نمیبینه چه تو خونه که مدام پا تلویزیونه یا بیرون اصلا بهم محل نمیده نسبت بهش خیلی سرد شدم دوست ندارم باهاش رابطه داشته باشم اونم میلش بالاست ولی دست خودم نیست دوست ندارم دیگه پیشش باشم بهم حق میدید آیا؟؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمیدونم چرا ما هر چقدرم دعوا کنیم اصلا اگه خون هم بشه اون سر جاشه چقدر سست عنصر🥴

کاربری های ترکیده شامل:برکه ۶۵. ننا. دریااااااا لازم ب ذکر است کاربری ها بابت بحث های سیاسی ترکیده والا یه کلمه گفتیم رفتیم رو هوا شما نکنید حیف کاربریتون❤
حالا نمیدونم چرا ما هر چقدرم دعوا کنیم اصلا اگه خون هم بشه اون سر جاشه چقدر سست عنصر🥴

منظورم دعوا نبود اون تو هر خونه ای هست ولی محبتم هست وقتی من اصلا محبت نمیبینم سرد شدم