2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه لطفا....ترک گناه

92 بازدید | 14 پست

چطور میتونم غیبت رو ترک کنم. بعد از غیبت خیلی احساس گناه و پشیمونی دارم... البته بیشتر حالت دردودله و تبدیل به غیبت میشه 🤦‍♀️دلم میخاد ترک کنم. راهنماییم کنید اگه تجربه ای دارید

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خودت جریمه قرار بده

مثلا؟ 

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
به نظرم برو آثار منفی غیبت را تو هر دو دنیا هی مرتب بخون تا ملکه ذهنت بشه 

👌👌

بعد غیبت توبه کن تا دفعه دیگه از خدا خجالت بکشی که توبه تو بشکنی... یا وقتی میخوای غیبت کنی یه لحظه ...

صدبار توبه شکستم🤦‍♀️🤦‍♀️

کتاب سه دقیقه در قیامت رو بخون ...کوتاهه وقتی نمیگیره

ممنونم. حتما

مثلا هر بار غیبت 5000 تومن بذار کنار

👌

سلام عزیزم درسته خیلی چیزا دست ماست ولی مامیتونیم ازخدا کمک بخواهیم به نطرم ارته نه دلت ازخدا بخواه کمکت کنه من فکر میکنم کلی خداخوشحال میشه که ازش کمکخواستی برای ترک گناه واحساس میکنم واقعا کمکت میکنه حتی اگع شرایط مهیا شد یه جوری پشیمونت میکنه 

راستی توتاپیک قرعه کشی گفته بودین اسمت خدارو شکر ماشین دراومده ببخشید کدوم شرکت بوده وبه نطرت شانس قبولی تو سایپا بیشتره یا ایراخودرو ؟ 

شما ماشینت چی بود دراومد ببخشیدا سوالمیکنم 

سلام عزیزم درسته خیلی چیزا دست ماست ولی مامیتونیم ازخدا کمک بخواهیم به نطرم ارته نه دلت ازخدا بخواه ...

سلام عزیزم. ممنون بابت صحبتهای قشنگت. گلم توی ایرانخودرو پژو206صندوقدار به اسمم در اومد. راستش اکثرا ماشینهای ایران خودرو موتورtu5دارند و از این لحاظ بهترن. ماشینهای سایپا اکثرا همون پراید هستند با طراحی بدنه متفاوت

سلام عزیزم. ممنون بابت صحبتهای قشنگت. گلم توی ایرانخودرو پژو206صندوقدار به اسمم در اومد. راستش اکثرا ...

ممنون ولی شانس تو ایران خودرو خیلی کمه منچند بار نوشتم هیچی به هیچ چی