2777
2789
عنوان

روابط زناشویی،دلبری

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 24 پست

والا هنوز عقدیم نمتونم لباس باز بپوشم .ولی هرروز صبح با صبح بخیر .دوست دارم .بهش میگم ک تنها مرد زندگیمه .اونم همیشه پر انرژی روزشو اغاز میکنه وقتایی ک هم پیش همیم میگم بوس من یادت نره چی موقع شب بخیر چ صبح ک مخاد بره سرکار .همیشه وقتی میخاد بیاد من یک ساعت قبل آماده ام ارایش خودمو درست کردن موهام .همیشه لبخند به لب .هروقت هم دردی دارم زیاد نمیگم چون دوروز ک بگی کمردردم روز سوم میگن توهمش مریضی .

زاده بهار .😎عاشق زندگی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مثلا وقتی همسرم ماشینشو چن وقته نشسته یا خاک گرفته من میرم سمته دره راننده یه جمله عاشقونه روش مینویسم تا بعدا بخونه

شما ها چه فکرایی به ذهنتون میرسه؟

والا هنوز عقدیم نمتونم لباس باز بپوشم .ولی هرروز صبح با صبح بخیر .دوست دارم .بهش میگم ک تنها مرد زند ...

افرین دقیقا منم خوندم که میگن هیچوقت به شوهرتون نگین که مریضم 

غر نمیزنم اگ مشکلی داشته باشم یا از یه کاریش ناراحت باشم بجای نق زدن و دعوا و اخم و... وقتی نشسته مهربون میرم بغلش میکنم و میگم مثلا از فلان حرف یا تصمیمت ناراحتم اونم اگ حق با خودش باشه برام آروم و منطقی توضیح میده اگرم ن معذرت خواهی میکنه

گاهی براش پی‌ام عاشقانه میفرستم 

همیشه بهش میگم ک چقدر از کنارش بودن خوشحالم و کنارش چقدر آرامش دارم و....

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
غر نمیزنم اگ مشکلی داشته باشم یا از یه کاریش ناراحت باشم بجای نق زدن و دعوا و اخم و... وقتی نشسته مه ...

عالی عالی من خودم خیلی وقتا کنترلمو از دست میدم و قهر میکنم🤣

یا اینکه وقتی نیست میرم توو گوشیش و روی شمارم یه عکس خنده دار مثله یه بچه گربه میزارم و اسمم تغییر میدم به یچیز دیگه مثلا تماس دریافتی از یک گربه😄شما چه کارایی به ذهنتون میرسه؟