2777
2789
عنوان

باز هم شوهرم

268 بازدید | 16 پست

ادم شکاک و بدبینیه هر روز از من رابطه میخواد و اگه قبول نکنم به شدت ازارم میده و تا مدتی بداخلاق میشه ما یه پسر 5سال و نیمه داریم واسه پسرم اتاق رفتنای هر روز ما شده کابوس و میگه چرا منو تو هال تنها میزارید و میگه نباید برید من میدونم کار بد میکنید و حرف نمیزنید البته اینو امرروز گفت وکلی باباش دعوا کرد یعنی واقعا کلا حق با شوهرمه و هر وقت اراده کرد من باید چشم بگم گاهی واقعا نمیتونم نه میگم بهش و کلی فحش و بد رفتاری میشنوم و میبینم بچم داره اسیب میبینه نمیدونم باهاش چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا. خوب صد در صد شوهرت مشکل داره و باید درمان بشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بزارید شب هرگز نباید بچه متوجه بشه

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...