2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ادم دقیق بدونه جنسیت رو بره کم کم خرید کنه اخه ماه های بالا ادم سنگین میشه سخته بعدش داریم به هو ...

منم خیلی دوس دارم زودتر برم همه چیشو بگیرم ولی اگه اشتباه شه خیلی توذوق آدم میخوره 

بچه من خیلی جلبه😑 تو سونو ان تی نشد تشخیص بدن واسه سونو آنومالی هم پاهاشو چسبونده بود بهم نشد بفهمن 😑 من الان هفته ۱۹ ولی هنوز نمیدونم چیه جنسیتش.. دارم از فضولی میمیرم 🤦‍♀️😂

منم خیلی دوس دارم زودتر برم همه چیشو بگیرم ولی اگه اشتباه شه خیلی توذوق آدم میخوره 

اره دقیقا،یه بنده خدایی تو همین نی نی سایت میگفت گفتن بچم دختره ولی چون رنگ ابی به بچه ارامش میده سرویس خوابش ابی برداشته بودم ماه های اخر رفتم سونو گفتن بچه پسره،باز خوبه سرویس خوابش ابی گرفته بود😊

والا این رنگ ابی صورتی فقط حرفه بچه سالم و سلامت بیاد بغل ادم هر رنگی باشه فرق نداره که

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
همین طوری پرسیدم معمولا بچه اول باشه آدم برا خریدش عجله داره من که بچه دوممه آخرها برسم انشاالله میر ...

اره بخصوص اگ کسی مثه من انتظار کشیده باشه،انشاالله همه کسایی که منتظرن بزودی مامان بشن.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤