2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره بخصوص اگ کسی مثه من انتظار کشیده باشه،انشاالله همه کسایی که منتظرن بزودی مامان بشن.

انشاالله به سلامتی زایمان به موقع و راحتی داشته باشی من دو تا سقط داشتم البته یه بچه چهار ساله دارم ایندفعه سرکلاژ شدم ولی بازم نگرانم دعا کنید بچه منم سالم به دنیا بیاد 

انشاالله به سلامتی زایمان به موقع و راحتی داشته باشی من دو تا سقط داشتم البته یه بچه چهار ساله دارم ...

خدا حفظشون کنه،همیشه 30دقیقه مونده اذان صبح پاشو نماز شب بخون بعدش زیارت عاشورا بخون و از خدا بخواه که کمکت کنه واقعا من نتیجه گرفتم 40شب پشت سرهم بخون... منم برات 10تا صلوات فرستادم.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
مرسی عزیزم تاحالاکسی بهم نگفته بود 

در زبان محاوره ای گاهی برای "ان شاء الله" الفاظ دیگری بکار برده می شود که می تواند معنی کلمات را تغییر دهد و کاملاً بر ضد مفهوم اصلی باشد.

ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم. (نعوذبالله) (استغفرالله) .
انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم.(نعوذبالله) (استغفرالله) .
ان شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود.(به خواست خدا
مرسی عزیزم تاحالاکسی بهم نگفته بود 

خواهش میکنم عزیزم من خودمم اشتباه نوشته بودم ولی مهم نیت ادمه،هر کار میکنم از کلامم حذف کنم نمیشه میگم حداقل بجای این کلمه بگو امیدوارم ولی نمیشه😕