2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 51 پست
نمیاد منم خودم هی بهش گفتم ولی نمیاد

هی بهش نگو عزیزم

باورکن این مردا با هزااار زحمت ادمو بدست میارن و قدر نمیدونن چه برسه هی بگی بعد میگن تو منو میخواستی و.......

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش چیه دلیلش منطقیه یا الکی اصن امتحانش کن بگو خواستگار دارم ببین عکس العملش چیه اگه جدی بخوادت ن ...

دلیلش اوضاع مالیه

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
نمیاد منم خودم هی بهش گفتم ولی نمیاد

پس بیخیالش عزیزم. درمورد این خواستگارت خوب فکر کن همه جوانب در نظر بگیر 

تا کی قراره منتظر بمونی تو این مواقع متاسفانه خیلیارو دیدم دختر ضرر میکنه همه خواستگارا رو رد میکنه بلاتکلیف میمونه اخرشم معلوم نیست عشق ب کجا برسه

ما آبادانیا   

با همین خواستگارت ازدواج کن کسی که تو این شرایط اومده خواستگاری و به فکر زندگی مشترکه خیلی مرده بخدا که میتونه خرج زندگی بده

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
چند سالته؟ چند سالشه عشقت و خاستگارت؟  منظورت از خوب بودن خواستگارت چیه‌؟  جفتشون سرب ...

من ۲۳ عشقم ۲۷ خواستگارم ۳۰. منظورم اینه که همه شرایط ازدواجو داره. اره رفتن دوتاشون

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

بچه ها میگید عشق. الان یه هفته س که فهمیده خواستگار دارم خودشو قایم کرده خبری ندارم ازش

دلیلش اوضاع مالیه

مطمعنی چیز دیگه ای نیس ؟ بعد گلم اگه میتونی با شرایط مالیش کنار بیای و تحمل کنی بگو بیاد نشونت کنه ک حسرت ب دل نمونی ک عشقتو از دست دادی اما اگه پول و این چیزا برات مهمتره ک حق میدم با این اوضاع جامعه ازدواج کن با خواستگارت خواستگارت پولداره؟

مطمعنی چیز دیگه ای نیس ؟ بعد گلم اگه میتونی با شرایط مالیش کنار بیای و تحمل کنی بگو بیاد نشونت کنه ک ...

اره مطمئنم فقط میگه یه مدتی صبر کنیم پول بیشتر جمع کنه. خواستگارم وکیله ۳۰ سالشه

اره مطمئنم فقط میگه یه مدتی صبر کنیم پول بیشتر جمع کنه. خواستگارم وکیله ۳۰ سالشه

خوبه ک خواستگارت عزیزم خودت چند سالته؟ والا سخت شد انتخاب اگه دلت ب عشقته صبر کن ولی سال و اینا ن وقت کم بهش بده اگرم عشقو عاشقی برات ملاک نیس خواستگارت بهترین گزینس

خوبه ک خواستگارت عزیزم خودت چند سالته؟ والا سخت شد انتخاب اگه دلت ب عشقته صبر کن ولی سال و اینا ن وق ...

مرسی ازت گلم🌷⚘🌷🌷

من ۲۳ عشقم ۲۷ خواستگارم ۳۰. منظورم اینه که همه شرایط ازدواجو داره. اره رفتن دوتاشون

23 کمه ها یه ذره

اختلاف سنیت با این خاستگارت زیاده 

ببین اگه سرمایه و پس انداز خوب داره، عاقل و بالغه، بند ناف عاطیفش از خانوادش کنده شده، اخلاق در مجموع خوبی داره، شغل خوبی داره، میتونی باهاش تو رفاه باشی و به خوشبختی هم کمک کنین که بسم الله، شروع کن باهاش برو بیا تا بینی خدا چی میخواد 

وگرنه سنی نداره عجله نکن