2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 51 پست

ببین الان به خواستگار جواب مثبت بدی بعد پشیمون میشی

اما اینطور که مصمم هستی معلومه عشق و عاشقی نیست

برو دنبال زندگیت

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی با عشق خیلی خوبه ولی با پول عااالیه. اگر بهش مطمئنی صبر کن. ته دلتو خالی نمیکنم ولی اینقدا بودن صبر کردن به پای عشقشون ولی طرف جا زده اگه فکر میکنی خاستگاره شرایطش خوبه بهش جواب بده

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
چن سالته صبر کن

اره صبر خوبه

نه اینکه منتظر اون ادم بمونه 

بلکه صبر کنه تا شرایط روحیش خوب بشه و امادگی کامل رو بدست بیاره

من خیلیا رو دیدم جو گیر شد ازدواج کردن بعدم پشیمون شد

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗

درمورد عشقت که تا شرایط خوب نشده به هیچ وجه ازدواج نکن نگید حالا ازدواج کنم بعدددد اوکی میشیم چون تو این مملکت که هر ثانیه همه چی گرون میشه ادم از یه ساعت بعد خودشم خبرنداره و ازدواج و زندگی متاهلی از نظر مالی سخت شده

درمورد اینکه با عشقت ازدواج کنی یانه اول اینکه ما نمیدونیم رابطه شما با عشقت چقدر جدیه.عشقت چه ادمیه.خانواده هاتون چطورن.توباید همه چیزو بررسی کنی بعد به نتیجه برسی.ببین عشقت کورکورانست یا درست و عاقلانه.

ولی یه چیز بگم؟انگار زیاد عاشق نبستی وگرنه این فکر حتی نباید به سرت میزد که با ادم دیگه ای بتونی زندگی کنی.ببخشیدالبته❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یهو دیدی صبر کردی مثل خیلیا که عشقشون یع دفعه سرد میشه و میکشه کنار اونم همچین کاری کرد و تو میمونی و یه سن بالا و خواستگار کم

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️

اومدیم و چند سال دیگه جا زد بهونه خانواده که راضی نمیشن و اینا رو آورد بعد این وسط کی ضرر کرده؟ جوونیت و وقتتو برمیگرده؟؟

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!

هرگل یه بهاری داره  

دختر تا یه سنی خواستگار خوب داره 

عزیزم از کجا میدونی چند سال دیگه چی پیش میاد 

من تو شرایط شما بودم خیلی سخت پا رو دلم گذاشتم و رفتم دنبال عقلم ازدواج یه تصمیم گیری بزرگه اصلا با دل تصمیم نگیر آینده ی تو بستگی ب انتخاب الانت داره من نه درباره خواستگارت زیاد میدونم نه درباره عشقت پس فقط خودتی که میتونی خوب فکر کنی از بزرگتر مشورت بگیری یا حتی بری پیش یه مشاور

ما آبادانیا   
بگو حداقل عشقت بیاد نشونت کنه توام کم توقع باش برید سر زندگیتون

نمیاد منم خودم هی بهش گفتم ولی نمیاد

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤