2821
2789
عنوان

رتبه ۶۰۰۰ انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3747 بازدید | 96 پست

اموزش پرورش شهرتون با هزینه کمتری انتخاب رشته میکنه

فک.میکنم احتمال زیاد قمو بیاری(طبق نتایج سال 90)

ان شالله قبولی 

همه فرهنگیانارو بزن

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
عزیزم مشاوره بگیر اینجا از صب نفسمونو بریدید وره میتونی

عزیزم نیاااا تو تاپیک

تو همه تاپیکای کنکوری هستی

چن سالته شما

از موقع کنکورت گذشته راااحت شدی

خب شاید کسی هزینه مشاوره نداره

بدبختی رو ببین

سایت عمومیه

مخصوص بااااداری هم نیس ک اگ بود اینهمه تاپیک جاری و خیانت و.... هم نباید باشه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گل گفتی  حالا ی کسیای نظر میدن ک فق طرفو تخریب میکنن هیچ سر رشته ی ندارن نظر میدن

اره دقیقا،این کنکوریها اشتباه میکنن راجب آینده شونه اینجا چ کمکی میکنه اخه تامشاور کارنامرو نبینه

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
گلم بستگی ب منطقه داره و تراز 

رتبه از همه چیز مهم تره

رقابت توی تراز بعد از رتبه هست

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
دوساعت پیش یه نظر دادم خوابیدم این فاجعه تو سایت تموم شه پاشدم دیدم بازم هست انگار تموم نمیشه خودشو ...

میدوتی فک.میکنم استرش دارن میگردن ببینن کسی با شرایط مشابه هست؟

سخت نگیر ببین و بگذر از تاپیکاش 

اینجا سایت بارداریه ولی فقط نهایتش 20 درصد مربوط به مشکلات خانوما و بارداری و بچه داریه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
رتبه از همه چیز مهم تره رقابت توی تراز بعد از رتبه هست

شما دانشجویین؟؟؟ 

من خودم پارسال رفم مصاحبه

همه فامیلامم تو فرهنگیان درس میخونن

شما برو ببین تراز مهمه یا رتبه بعد بیا تز بده

﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

اگه فرهنگیان مجاز شدی همهه رشته هاشو بزن ضرر ک نداره

اما اولویت با قم بزن چون بومی گزینی هست که تعهد خدمت داره 

درصورتی ک تعداد بومیان کم باشه از شهرای دیگ میگیره 

اگ عکس کارنامتو میذاشتی بهتر میتونستم راهنماییت کنم 

اگه فرهنگیان مجاز شدی همهه رشته هاشو بزن ضرر ک نداره اما اولویت با قم بزن چون بومی گزینی هست که تعه ...

سلام من بزارم نظرتو میگی؟

﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
عزیزم نیاااا تو تاپیک تو همه تاپیکای کنکوری هستی چن سالته شما از موقع کنکورت گذشته راااحت شدی خب ...

تاپیک دیگه ای نیست از وقت کنکورم نگزشته خودم کنکور دادم جوابشم اومده 

ولی دهن مردمو سرویس نکردم خودمم پول مشاوره ندارم😐سرویسگر نباشیم

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  
اموزش پرورش شهرتون با هزینه کمتری انتخاب رشته میکنه فک.میکنم احتمال زیاد قمو بیاری(طبق نتایج سال 90 ...

عزیزم 9 سال گذشته 

با نتایج پارسال هم نمیشه امسالو سنجید

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
تاپیک دیگه ای نیست از وقت کنکورم نگزشته خودم کنکور دادم جوابشم اومده  ولی دهن مردمو سرویس نکرد ...

شما نگران دهن مردم نباش

بقیه خودشون زبون دارن ۳ متر

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز