2821
2789
عنوان

رتبه ۶۰۰۰ انسانی

3747 بازدید | 96 پست

سلام من قم هستم با رتبه ۶ هزار انسانی آموزش ابتدایی تهران درمیام؟؟ تربیت معلم و فرهنگیان و اینا

چَشم از پَنجَره بَردار...مُنجی دَر آیِنه است🌱

عزیزم مشاوره بگیر اینجا از صب نفسمونو بریدید

وره میتونی

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم مشاوره بگیر اینجا از صب نفسمونو بریدید وره میتونی

عزیزم خودت خسته نشدی از دوساعت پیش یه ریز داری تو تاپیکای کنکوری چرت و پرت میگی خب حتما طرف شرایطشو نداره که اومده اینجا با این کارا تو متفاوت نیسی 

اصلا فکر نمیکنم

خودتون میدونید فرهنگیان یکی از پرطرفدارترین و بهترین رشته های انسانی هست

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
اصلا فکر نمیکنم خودتون میدونید فرهنگیان یکی از پرطرفدارترین و بهترین رشته های انسانی هست

گلم بستگی ب منطقه داره و تراز 

﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
عزیزم خودت خسته نشدی از دوساعت پیش یه ریز داری تو تاپیکای کنکوری چرت و پرت میگی خب حتما طرف شرایطشو ...

دوساعت پیش یه نظر دادم خوابیدم این فاجعه تو سایت تموم شه پاشدم دیدم بازم هست انگار تموم نمیشه

خودشون خب باید بفهمن  ۶هزار رتبه بدی نیست میرن رومخ😐

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  
تربیت معلم پذیرش بومیه،ازقم نمیتونی بری تهران که،درضمن بهتره بامشاور صحبت کنی بحث آیندته نه توسایت ب ...

گل گفتی 

حالا ی کسیای نظر میدن ک فق طرفو تخریب میکنن هیچ سر رشته ی ندارن نظر میدن

﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز