2777
2789
عنوان

بیبی چک بعد سه روز تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 70449 بازدید | 70 پست
عزيزم چ پر رنگ هم هست علائم چي داشتي شما؟؟؟ من رون پام انگار گرفته گاهي ساق پام هم درد ميگيره نميدو ...

من سینه درد دارم دلم یه جوریه نه درد میکنه نه تیر میکشه فقط یه حسی دارم گاهی هم کار کنم کمی شاید تیر بکشه اصلا دوست ندارم غذا بخورم خسته زیاد میشم.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

من قبلا موعدم ٢٨ روزه بود ولي از وقتي اقدام كردم همش عقب ميوفته حالا دفعه ي پيش اول شهريور پريود شدم ...

من دو ماهه اقدام درست و درمون داستم ماه بپیش بعد سی و نه روز پریود شدم .

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا موعدم ٢٨ روزه بود ولي از وقتي اقدام كردم همش عقب ميوفته حالا دفعه ي پيش اول شهريور پريود شدم ...

نترس اگه موعدت گذشته بزن من سه روز عقب انداختم بعد زدم اصلا هم فکر نمیکردم مثبت بشه . اقلا خیالت راحت میشه.

من سینه درد دارم دلم یه جوریه نه درد میکنه نه تیر میکشه فقط یه حسی دارم گاهی هم کار کنم کمی شاید تیر ...

منم سينه درد شديد دارم چند روزيه ولي واقعا درد دارم يهو يه جوري ميشه زير دلم يا كمرم ميگم الان پريود ميشم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
نترس اگه موعدت گذشته بزن من سه روز عقب انداختم بعد زدم اصلا هم فکر نمیکردم مثبت بشه . اقلا خیالت راح ...

منم چشمم اب نميخوره اميدي ندارم زياد سه ماهه بيبي چكام منفي ميشه ميترسم بزنم منفي شه داغون ميشم😔

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من دو ماهه اقدام درست و درمون داستم ماه بپیش بعد سی و نه روز پریود شدم .

منم سه ماه قبل دارم اقدام ميكنم ماه اول ميدونستم نميشه دوماه ديگه فوليك اسيد خوردم مرتب قرص اهن نميدونم با اب و جوش شيرين قليايي ميكردم تخمك گذاري حتما اقدام ميكردم اين ماه نه فوليك اسيد خوردم نه اقدام درست و حسابي داشتم ميدونم نميشه ولي شك دارم ميترسم بيبي بزنم منفي شه الان خودم نميدونم چند چندم

منم سينه درد شديد دارم چند روزيه ولي واقعا درد دارم يهو يه جوري ميشه زير دلم يا كمرم ميگم الان پريود ...

بزار از موعدت گذشت بعد بزن زود بزنی الکی استرس میگیری.اگه واقعا میخوای باردار بشی خیلی خیلی به خودت برس من این ماه ترکوندم بس گرمی خوردم کل صورتم جوش ریخته شبیه زامبیا شدم.

یه تاپیکی تو نینی سایت دیدم چندین راهکارداده بود من چندتاشو اجرا کردم این ماه جواب گرفتم

نترس اگه موعدت گذشته بزن من سه روز عقب انداختم بعد زدم اصلا هم فکر نمیکردم مثبت بشه . اقلا خیالت راح ...

امروز ٣٠ سيكلمه نميدونم بزنم يا نه هي ميگم شايد تا يك مهر پري بشم واستم اگه نشدم بعد بيبي بزنم

بزار از موعدت گذشت بعد بزن زود بزنی الکی استرس میگیری.اگه واقعا میخوای باردار بشی خیلی خیلی به خودت ...

من گرمي ماهاي پيش زياد ميخوردم با جوش شيرين واژنم رو قليايي ميكردم و خلاصه خودمو تيكه تيكه ميكردم نشد ول كردم اين ماه فقط اقدام كردم نه قرصي نه چيزي حتي اقداممو نفهميدم كي شد كي نشد

منم سه ماه قبل دارم اقدام ميكنم ماه اول ميدونستم نميشه دوماه ديگه فوليك اسيد خوردم مرتب قرص اهن نميد ...

من این ماه شوهرم بنده خدا شهرستان بود کل روزای تخمک گذاری و میانه سیکل فقط یه روز اومد شهرمون اونم دستگاهش خراب شده بود واسه تعمیر آورده بودش وگر نه امون یه شب هم با من نمیتونست بمونه😂😂😂

من این ماه شوهرم بنده خدا شهرستان بود کل روزای تخمک گذاری و میانه سیکل فقط یه روز اومد شهرمون اونم د ...

دقيقا منم اين ماه شوهرم شباي اوج تخمك گزاريم شب كار بود و روزا اضافه كار ميموند ميومد خونه ميوفتاد ميخوابيد نميتونست سر پا واسته رابطه نداشتيم فقط بعد پريم سه چهار روز پشت هم بود و ديگه رفت تا ١٥ يا ١٦ سيكلم

من گرمي ماهاي پيش زياد ميخوردم با جوش شيرين واژنم رو قليايي ميكردم و خلاصه خودمو تيكه تيكه ميكردم نش ...

اون حلوا تند و تیزه را نخوردی اینقدر تیز بود من تا چند ساعت مثل اژدها از دهنم حرارت میزد بیرون ولی خوردم تا پانزده روز البته خانوما گفته بودن تا بیست روز ولی من خسته شدم از مزه اش بدم اومد این اخرشو درست نخوردم

اون حلوا تند و تیزه را نخوردی اینقدر تیز بود من تا چند ساعت مثل اژدها از دهنم حرارت میزد بیرون ولی خ ...

من اصن نخوردم ولي چاي نبات با زنجبيل تو پريم خيلي ميخوردم كاچي ميخوردم گفتم تخليه شم