2777
2789
عنوان

بیبی چک بعد سه روز تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 70449 بازدید | 70 پست
[QUOTE=156175698]ميشه علائمت رو بگي عزيزم[/QUOسینه هام سفت شده نوکشم زده بیرون انقد درد میکنه.کمردرد ...

منم همينطوريم ولي هنوزم درد خفيف دارم بعلاوه پام هم گرفته نميتونم راه برم شما بيبي ت مثبت شد؟؟؟

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
راستی ختم حدیث کسا بردار من  خوندم خیلی خوبه الانم دارم ختم یاسین میخونم

عزيزم بيا تاپيك اخرم رو بخون لطفا

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بی بی چک ۶تا خریدم ۶تاش مثبت شد امشب رفتم از دادم گفت مثبت ولی عدد نداد

منم ديشب يه بيبي چك زدم الان يكي دوتاش مثبت شد اين مال الانه زير يك دقيقه خط دوم واضح ديده ميشد ولي كمرنگ از هاله پر رنگ تر بعد پنج دقيقه هم شد اين

سلام وقت بخیر من تقریبا دو هفته‌ای که کلا حالت تهوع صبحگاهی دارم سردرد دارم زیر شکمم ک بیش از حد درد داره کمرم گرفته با پای راستم و یه چن روزی بود ک لکه بینی قهوه‌ای می‌دیدم بنظرتون باردارم 

سلام وقت بخیر من تقریبا دو هفته‌ای که کلا حالت تهوع صبحگاهی دارم سردرد دارم زیر شکمم ک بیش از حد درد ...

با علائم نمیتونم بگم بارداری. از موعدت چند روز گذشته؟؟؟؟

بتا دادی؟.من درد شکم نداشتم زیر شکم و تخمدانها گاهی یه تیر میکشید. سینه هام سنگین و دردناک بود. حالت تهوع نداشتم ولی به بوها حساس شده بودم 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

عزیزم شما باردار بودی اون توی 42 روز سقط شده

من یک از بارداریام بعد ۷ هفته سقط شد.

بیبی چک مثبت و بتا هم ۱۸۵ بود دکار گفت صبر کن ببینیم چه میشه اما افتادم رو لکه بینی و بعد هم سقط شد.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...