2777
2789

چند وقت پیش واسه خواهرم ی خاستگار اومد بصورت سنتی بعد ب مرحله ی رفت و امد ک رسید اصلا خوشم نیومد پسره خیلی نچسب بود و همش میخاست بگه من خوبم و ردش کردیم الان ی حسی دارم ک فک میکنم هرکسی بیاد همینطوره و نمیتونیم باهاش ارتباط برقرار کنیم دیگه دوس ندارم خواهرم ازدواج کنه بخاطر این قضیه اخه شوهر من تنها داماده و خیلی باهامون صمیمیه،شما تجربه تون چطور بوده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بزرگتری؟؟

وا این چه استدلالیه من دو تا خواارم قبل من ازدواج کردن 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

شاید شما فکر میکردین که اون اینجوری بوده خاستگاری خب میان که معرفی کنن و خوبیاشونو بگن طرف بیاد چی بگه خوبه؟ بگه من سیگاریم بدم؟ 

بذارید قشنگ خواهرتون تصمیم بگیره که خوبه یا بد با حرفاتون روش تاثیر نذارید 

تو دوس نداری خواهرت ازدواج کنه؟

اره بخاطر اینکه حس میکنم اگه بازم یکی دیگه بیاد همینجوری میخاد کلاس بذاره آخه ما خانوادمون اصلا اهل کلاس گذاشتن و اینا نیست خیلی با هم صمیمیم حتی خواهرم خودشم همین حسو پیدا کرده و میگه ازدواج نمیکنم

برای من پذیرش عضو جدید اون هم یکی که خواهرم رو ازم گرفته بود سخت بود😥😥

مخصوصا که من تو خونه با تاپ و آستین کوتاه می گشتم بعد از ازدواج خواهرم مجبور بودم مانتو و روسری سر کنم.....

الان هم منتظرم ازدواج کنم از این بلا ها سر خواهری در بیارم.... من راحت باشم او مجبور باشه لباس بپوشه....

دعا کنید زود تر ازدواج موفق داشته باشم ....